facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para ACEC BARRANCS

ACEC BARRANCS

Sobre Nosotros

Activitats esportives d' aventures

Historia

Benvinguts aventurers a la nostra refrescant i divertida pagina . Una pagina que acaba de néixer dedicada per a aquells que vulguin gaudir dels rius al costat dels seus peludines de 4 potes. Una activitat ideal per l'estiu, en què tant nosaltres com els nostres peludines , gaudireu de l'experiència de baixar un barranc aquàtic superant obstacles, lliscar per tobogans o saltar a tolls per creuar nedant.
Tenim diverses propostes per a tots els nivells , encara que recomanem una primera presa de contacte amb un barranc nivell I / II on no sigui necessari utilitzar cordes per rapelar . La nostra finalitat és fer-vos passar un dia fantàstic de manera segura.
També proposem alternatives però igual de refrescants amb els nostres trekkings aquàtics, on no hi hagi tanta dificultat i siguin divertits.
Desitgem que us agradi !!!!!

Dirección: sant Andreu, N.1 2º 2ª, 08183 Castellcir, Cataluna, Spain
Ciudad: Castellcir
Ruta: sant Andreu, N.1 2º 2ª
Código postal: 08183


Comenta sobre este lugar

Reseñas, obtener direcciones e información para ACEC BARRANCS.

Castellcir colegio

horas laborales, ubicación. Castellcir castellcir equipo deportivo de aficionados mapa, vista satelital. ACEC BARRANCS dirección, teléfono, ciudad, código postal. En esta página podrá encontrar empresas similares a ACEC BARRANCS. En este sitio web puede compartir sus comentarios y experiencias sobre ACEC BARRANCS con otras personas.

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad