facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Acupuntura i Fisioteràpia a Domicili Alella

Sobre Nosotros

Robert Badia
ACUPUNTURA i FISIOTERÀPIA A DOMICILI.

Poblacions:
ALELLA i voltants.
BARCELONA i voltants.

Historia

ROBERT BADIA
FISIOTERAPEUTA (Universitat Ramon Llull)
MASTER EN ACUPUNTURA (Universitat de Barcelona).

La medicina oriental és un enfocament holístic de salut que tracta tots els sistemes corporals. Entre els beneficis de l'Acupuntura es poden esmentar la millora de les condicions de salut física, així com els trastorns emocionals i mentals.

L'Acupuntura treballa directament amb l'energia del cos, el Qi. La Medicina Tradicional Xinesa estableix que totes les malalties són el resultat d’un atrapament, esgotament o afebliment del flux natural d'energia a través del cos, amb la qual cosa l'individu és susceptible d’emmalaltir. L'Acupuntura produeix el reequilibri del Qi mitjançant la inserció d’agulles en determinats punts del cos relacionats amb els símptomes o les malalties existents. El tractament és efectiu en l'eliminació d'aquestes obstruccions energètiques.

Diversos assaigs clínics han demostrat que l'Acupuntura pot ser eficaç en el tractament de diverses condicions mèdiques i el seu ús s'ha ampliat a les pràctiques de la medicina convencional.

Encara que és més conegut com a mitjà eficaç de lluita contra el dolor, l'Acupuntura pot beneficiar una àmplia gamma de trastorns: càrdio-vascular, digestiu, respiratori, dermatològic, urinari, reproductor, ginecològic, salut sexual masculina, músculo-esquelètic, sistema nerviòs i, en general, qualsevol afecció física, emocional i/o mental de la persona.

En determinats estats de salut, l'Acupuntura pot ser prou eficaç per reduir o eliminar la necessitat de prendre medicaments per controlar el dolor o d’altra simptomatologia. Els beneficis addicionals de l'Acupuntura són la recuperació més ràpida de les lesions, la disminució dels símptomes d'estrès i una millor circulació.

Múltiples trastorns emocionals o psicològics poden ser tractats amb l'acupuntura, com ara les addiccions, fòbies, comportaments obsessius, trastorns alimentaris i ansietat. L'acupuntura també pot ser beneficiosa quan s'utilitza juntament amb els tractaments de medicina convencional per a la malaltia aguda i crònica.

Sovint s'utilitza com una forma de medicina preventiva, l'acupuntura és beneficiosa per a evitar que la malaltia es produeixi. Moltes persones reben tractaments d'acupuntura sense patir cap malaltia en particular. En aquest cas, el tractament s’orienta a enfortir la constitució de la persona i el seu estat energètic. També es pot corregir una sensació de malestar darrera de la qual no hi ha cap trastorn físic, desequilibri o malaltia diagnosticat per la medicina convencional.

Dirección: 08328 Alella
Teléfono: 609683532
Ciudad: Alella
Código postal: 08328


Horas laborales

lunes: 08:00 - 20:00
martes: 08:00 - 20:00
miércoles: 08:00 - 20:00
jueves: 08:00 - 20:00
viernes: 08:00 - 20:00
sábado: 08:00 - 20:00
domingo: 08:00 - 20:00

Lugares similares cerca
Espai Calma Espai Calma 258 metros Ha mejorado mi calidad de vida! Tengo una hernia cervical y dolores de espalda habitu...
Iriteb Masnou Iriteb Masnou 2 km La de recepción es subnormal profunda, la pelo poni de pelo rubio, va faltando el res...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad