facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Africa Cultural & Fashion

Africa Cultural & Fashion

Sobre Nosotros

L'Associació de Dones Subsaharianes de Banyoles, Legki Yakaru es tracta d'una entitat sociocultural de dones africanes, amb més de 10 anys d'experiència en la defensa dels Drets Humans i en l'apoderament de les nenes i dones banyolines Africanes.

Historia

Volem que la ciutat de Banyoles es converteixi en la primera plataforma per celebrar i promoure la moda, l’art, la gastronomia, la música i la cultura africana.

L´associació de dones Subsaharianes Legki Yakaru proposa un espai multicultural per veure d´una manera diferent i propera la cultura Africana.

MODA – DANSA – MÚSICA- GASTRONOMIA - MARKET , tot un món que il.lustra la gran riquesa d´aquest continent.

Activitas per a tota la familia!!!

Organitzat per l´Associació de Dones Subsaharianes Legki Yakaru, l´agència de moda Piùbella Models i el Cuartu de Cosir.

Col.laboren l´Ajuntament de Banyoles, Càritas Pla de l´estany, Ecosol economía solidària , Toni Pons . Banyoles Solidària i l´Associació Nur.

Dirección: Carrer Muralla, s/n, 17820 Bañolas
Teléfono: 602 881 484
Ciudad: Banyoles
Ruta: Carrer Muralla, s/n
Código postal: 17820


Lugares similares cerca
Les Delícies de la Sònia Les Delícies de la Sònia 119 metros El plaer de menjar delicies sanes i senzilles
ARMONIA ARMONIA 142 metros Hola buenas tardes, ayer yo y un amigo con un Smartbox que me regalaron acudimos a un...
Colvitae Colvitae 241 metros Colvitae
Tròbat. Centre de Teràpies Naturals Tròbat. Centre de Teràpies Naturals 328 metros Traducido por Google Regale a mi pareja una experiencia y quedó muy contenta Origina...
Salut i benestar Salut i benestar 341 metros Salut i Benestar és un centre de fitoteràpia, dietoteràpia, nutrició i proves genètiq...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad