facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Agenda de la Terra

Agenda de la Terra

Sobre Nosotros

Editem productes editorials en valencià per als centres d’ensenyament dels territoris de parla catalana, amb continguts per a estimular l’esperit crític.

Historia

Agenda de la Terra> Agenda d'any natural editada en paper reciclat i FSC® imprès amb totes les garanties de la cadena de custòdia.

Agenda de la Terra de l'Institut> Agenda d'any acadèmic personalitzada per als instituts dels Països Catalans



"Editem productes editorials i organitzadors amb continguts per a estimular l’esperit crític i treballar les emocions i l’autoestima. També teixim projectes per fer xarxa i conèixer-nos entre les escoles i els instituts que fan servir els nostres llibres, quaderns, carpetes escolars i agendes escolars."
Dirección: Av Rei En Jaume, 143, 08440 Cardedeu
Teléfono: 938462706
Ciudad: Cardedeu
Ruta: Av Rei En Jaume, 143
Código postal: 08440


Horas laborales

lunes: 08:30 - 18:00
martes: 08:30 - 18:00
miércoles: 08:30 - 18:00
jueves: 08:30 - 18:00
viernes: 08:30 - 18:00
sábado: 09:00 - 11:00


búsquedas relacionadas: Agenda de la terra 2022 2023
Lugares similares cerca
CHIO_Laboro CHIO_Laboro 361 metros CHIO_LabORO es un taller de creación y realización textil.
VDF VDF 1 km Contacté con esta empresa al ver su anuncio en internet. Después de una primera llama...
E-twow Patinetes eléctricos E-twow Patinetes eléctricos 1 km Gente súper amables, todo han sido facilidades, productos de gran calidad
Marbres Cardedeu Marbres Cardedeu 1 km Industrial especialista en marmol
Unidad Práctica Unidad Práctica 2 km Profesionalidad, calidad, artesanía y pasión por el trabajo bien hecho.
Reseñas
Traducido por Google Ya conocía la Agenda de la Tierra y tengo unas cuantas, de los últimos años, de una calidad excelente, tanto de forma como de contenido. Sin embargo, el Libro de Aula lo he encontrado muy bien elaborado y utilísimo para las tareas actuales de los docentes, que debemos gestionar la complejidad individual y colectiva de 'nuestros' adolescentes, desde una perspectiva abierta al mundo que nos rodea, culta, solidaria y catalana. Mi enhorabuena y aliento. "¡Y caminamos para poder ser, y queremos ser para andar!" Original Ja coneixia l'Agenda de la Terra i en tinc unes quantes, dels darrers anys, d'una qualitat excel·lent, tant de forma com de contingut. El Llibre d'Aula, però, l'he trobat molt ben elaborat i utilíssim per a les tasques actuals dels docents, que hem de gestionar la complexitat individual i col·lectiva dels 'nostres' adolescents, des d'una perspectiva oberta al món que ens envolta, culta, solidària i catalana. La meva enhorabona i encoratjament. "I caminem per poder ser, i volem ser per caminar!"
Traducido por Google Una agenda para hacer un servicio y al mismo tiempo tomar conciencia de diversos temas muy importantes que nos afectan a todos los miembros de la comunidad educativa. Salud, paz y alegría!!! Desde el instituto Reguissol un fuerte abrazo!!! Original Una agenda per fer un servei i alhora prendre consciència de diversos temes molt importants que ens afecten a tot@s els membres de la comunitat educativa. Salut, pau i alegria!!! Des de l'institut Reguissol una forta abraçada!!!
Traducido por Google ¡Muy bien! adelante Original Molt bé! endavant
Traducido por Google ¡Agenda muy práctica y con contenidos enriquecedores! Original Agenda molt pràctica i amb continguts enriquidors!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad