facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Ajuntament de Palamós - Biblioteca

Ajuntament de Palamós - Biblioteca

Historia

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou és un servei municipal d’informació que té com a objectiu fomentar la cultura, el coneixement, la formació i el lleure. És oberta a tots els ciutadans i ciutadanes, siguin quins siguin els seus interessos o la seva edat, i ofereix accés lliure i gratuït a tot tipus de fonts d’informació.

Posa al vostre abast un ampli fons multidisciplinar de prop de 30.000 documents en diferents suports (llibres, revistes, diaris, mapes, vídeos, CD, DVD i CD-ROM), en què destaquen la col·lecció local i el fons Josep Camós, d’especial interès patrimonial.

La nova Bilblioteca continua la tasca portada a terme per la que va obrir les portes l’any 1991. Rep el nom de l’historiador i bibliotecari autodidacte Lluís Barceló i Bou (1873-1951) que va ser conservador del museu i la Biblioteca municipal de Palamós, durant molts anys.

La Biblioteca ocupa un edifici de nova planta, de 955 m2, inaugurat el 16 de febrer de 2008. Es distribueix en dos grans espais: un destinat al públic adult i l’altre als infants i els adults que els acompanyen. A més, disposa d’una sala polivalent i una sala d’activitats en grup.

La Biblioteca forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i és gestionada per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de l’Àrea de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.



"La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós és un servei municipal d’informació que té com a objectiu fomentar la cultura, el coneixement, la formació i el lleure. És oberta a tots els ciutadans i ciutadanes, siguin quins siguin els seus interessos o la seva edat, i ofereix accés lliure i gratuït a tot tipus de fonts d’informació.La Biblioteca forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i és gestionada per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona."
Dirección: Carrer Major, 56, 17230 Palamós
Teléfono: +34 972 60 07 08
Ciudad: Palamós
Ruta: Carrer Major, 56
Código postal: 17230


Horas laborales

lunes: 10:00 - 13:00


búsquedas relacionadas: Biblioteca palamos, Club de lectura palamos, Biblioteca calonge, Biblioteca de palafrugell, Biblioteca barcelo i bou
Lugares similares cerca
Ajuntament de Palamós Ajuntament de Palamós 20 metros Hoy se avía colgado la Red.poco personal,según dicen muchos de vaja.cuatro días llama...
Ajuntament de Palamós - Medi Ambient Ajuntament de Palamós - Medi Ambient 26 metros Muy atentos y don ningún problema, lo único que el pàrquing està lejos
Punt Jove Palamós Punt Jove Palamós 296 metros Traducido por Google Un sitio de referencia para todas aquellas actividades que impor...
Reseñas
Un lugar mágico,por allí tendría que ir toda gente,la cultura te hace más libre
La presentación de mi primer libro quede muy contenta, fueron muy amables y con muy buena disposición en todo momento. El trato hacia los usuarios muy cordial y personal muy servicial y agradable, ahora estamis preparando la presentación del 2° libro.
Un lugar perfectamente adaptado a los requerimientos esenciales para lo cual fue creado, felicitaciones a quienes realizaron este proyecto y un apartado especial para las personas encargadas de atender al público interesado en utilizar las instalaciones, más que recomendable.
Está bien surtida es amplia, y agradable, las bibliotecarias son amables. Podría mejorar, los armarios dónde guardan las revistas, son ruidosos y algunas personas hablan más alto de lo que sería adecuado.
Fantástica, es una biblioteca muy dinámica. No paran de organizar eventos, tertúlia literarias, presentación de libros, catas de vinos de la comarca, charlas, etc
Local tranquilo para leer. Bien iluminado. Perfecto.
Mi gusto mucho,trabajar muy bueno colectivo, todo perfecto
Limpieza de las instalaciones y amabilidad del personal.
Personal muy agradable
¡Tienen un horario horrible! Debería estar abierto de 8am a 10pm sin interrupción. Ademas, es muy pequeña y tienen pocas mesas.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad