facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Aldarull Llibreria

Sobre Nosotros

Llibreria i Editorial llibertària de Vallcarca de mar
Llibres per pensar la pròxima revolució.
Segueix-nos també a:
Twitter: @Ed_Aldarull
Instagram: llibreria_aldarull

Historia

Facebook de la llibreria i editorial Aldarull. Més info a www.aldarull.org


Presentació
Aldarull és una llibreria i editorial que neix de les ganes de difondre i facilitar l'accés a la literatura llibertària. Després de sis anys d'existència i malgrat moltes dificultats, seguim aquí, participant del teixit associatiu del barri, recolzant-nos mútuament entre les veïnes i, sobretot, dedicant-li passió al llibre i a la literatura llibertària. Per a nosaltres és important dir que en aquest espai ningú no cobra, és a dir que ho fem per pura passió, i perquè creiem en la implicació de les persones en projectes al marge de la lògica de la competència i del benefici econòmic.

Ara bé, tenint en compte que apostem per una llibreria especialitzada amb potencial transformador, les dificultats que suposa l'elevadíssim preu del lloguer en el nostre barri, els impostos als que ens sotmet l'administració, i altres despeses d'aquesta mena ens obliguen a buscar altres maneres de finançament per tal de mantenir el projecte viu. I aquí va la nostra proposta!

Necessitem una ajuda regular. Hem pensat que una bona manera per a que contribueixis amb nosaltres i que alhora obtinguis un benefici tan llibertari com literari és que formis part de la llibreria associativa. Consisteix en una aportació mensual fixa, que et serà retribuïda en forma de descomptes de soci en els nostres llibres.



Per a què ens serveix?
Suposa una entrada fixa d'ingressos mensuals que ens permet seguir endavant amb aquest projecte i aconseguir un mínim d'estabilitat econòmica.



Quin benefici en treus?
Per fer les teves compres sent soci podràs obtenir un descompte del 5% en tots els productes de la llibreria i fins d'un 20% en llibres de la nostre editorial.



Com funciona?
És senzill: les quotes són d'entre 5 i 25 euros mensuals (també pots fer un ingrés inicial major o estipular tú la quantitat mensual que vulguis aportar, nosaltres l'únic que necessitem és regularitat en el pagament). Amb els diners que vagis acumulant amb els teus ingressos mensuals podràs demanar-nos els llibres que desitgis amb els seus respectius descomptes (és a dir que tornes a recuperar els diners). Llavors es descomptarà el valor de la comanda als ingressos que tinguis acumulats. Si tens algún dubte sobre la informació que es dóna fins aquí, vine a la llibreria i en parlem.



1. Fer-te soci
a) Si ets un veí de la llibreria i vols realitzar els tràmits físicament, vine a la llibreria i dóna't d'alta com a soci d'Aldarull. Nosaltres t'inscrivim en el llibre de la "Llibreria associativa" i apuntem l'aportació mensual que vols realitzar.
b) Si degut a les teves circumstàncies prefereixes realitzar els tràmits via internet, envia'ns un mail a [email protected] dient-nos que vols formar part de la llibreria associativa. Les dades que necessitem són: El teu nom i cognoms, el teu DNI, la teva direcció de correu postal (per si vols que t'enviem el llibre), el teu telèfon o mail, i la quantitat que vols aportar mensualment.



2. El pagament
El pagament es realitzarà el dia 5 de cada mes (si aquesta data no t'és convenient, digue'ns-ho i te'n busquem una altra.)

Hi ha tres formes de pagament:

1. Ens envies el teu número de compte bancari perquè et retirem mensualment l'import que tu escullis. Els cobrament fets mitjançant aquest sistema seran trimestrals amb el propòsit d'estalviar en comissions bancàries. Tingues en compte que si ens retornen el rebut pagarem 18 euros, així que sisplau, és molt important que ens avisis si quan t'anem a cobrar no tens diners al compte.
2. Si no t'agrada que tinguem el teu número de compte, la forma de pagament pot ser mitjançant un ingrés mensual al nostre compte de BBVA (0182 0205 99 0201540568). Un cop realitzat l'ingrés, envia'ns un mail de confirmació de l'ingrés al teu nom.
3. Vine a la llibreria i fes l'aportació físicament.

*Nota:

El soci podrà canviar la quantitat de l'ingrés quan li sigui necessari, i també deixar de ser soci quan vulgui i, com és lògic, permetre's no pagar durant els mesos que no li sigui possible, però un cop ingressats els diners, seran retornats sempre en forma de llibres, si no és que es tracta d'un cas de necessitat major i que així se'ns comuniqui.
Els diners que duguis acumulats, si et ve de gust, és clar, també els pots donar al projecte.


3. La comanda
Un cop siguis soci d'Aldarull i tinguis ingressos acumulats, vine a la llibreria i agafa els llibres que més t'agradin. Et recordem que el descompte per ser soci és del 5% en els llibres de la llibreria, i fins d'un 20% en els llibres de la nostra editorial.
Si, en canvi, prefereixes fer la comanda via internet, envia'ns un mail dient quins llibres vols, i en un termini de 5 a 10 dies els tindràs a casa.


Els enviaments:
En cas que no puguis venir a buscar els llibres personalment a la llibreria, se t'enviaran per mitjà de Correus. Les despeses d'enviament estan estipulades per Correus i anirien a càrrec del client. Els preus actuals oscil·len entre un paquet de menys d'un quilo a 5,70€ i un paquet de fins a 5kg a 7,40€. (Perquè us en feu una idea: amb un parell o tres de llibres de tamany mitjà i el seu corresponent embalatge, ja passes d'un quilo).



Quota de soci anual
Aquesta és una altra modalitat de soci, que no té res a veure amb l'anterior. El soci anual és un soci solidari que fa l'aportació que desitgi un cop a l'any. Com que un dels mesos més difícils econòmicament parlant és el febrer, el moment més convenient per a fer una aportació al projecte serà a principis d'aquest mes.
Tu decideixes quant vols aportar.
Pots passar per la llibreria, enviar-nos el teu número de compte bancari o ingressar al nostre compte, sempre que abans ens avisis que ens fas un donatiu per via bancària ([email protected])
Encara que sembli menys valuós, el soci anual suposa una injecció molt necessària en el moment més difícil de l'any. Qualsevol aportació serà benvinguda!

Dirección: C/ Torrent de l'Olla, 72, Vila de Gràcia, Barcelona, 08012 Barcelona
Teléfono: 935008564
Ciudad: Barcelona
Ruta: C/ Torrent de l'Olla, 72, Vila de Gràcia, Barcelona
Código postal: 08012


Horas laborales

lunes: 10:00 - 14:00


búsquedas relacionadas: Aldarull significat
Lugares similares cerca
Los Angeles librería Los Angeles librería 167 metros Disfruto mucho visitar esta tienda! La atención es maravillosa, su dueña es muy atent...
Pequod Llibres Pequod Llibres 264 metros Pequod LLibres es una pequeña librería barcelonesa especializada en novela y narrativ...
Taifa Llibres Taifa Llibres 342 metros Excelente librería, muy surtida en artes, literatura, poesía y filosofía, con libros ...
Aeroteca Simuteca Aeroteca Simuteca 389 metros Gran experiencia, nos ha tocado un instructor excelente, muy informativo y simpático ...
Libreria italiana Le Nuvole Libreria italiana Le Nuvole 432 metros Me gusta poder comprar libros en mi idioma y me encantaría poder leer más. La librerí...
Librería La Jurídica Librería La Jurídica 530 metros Libreria Juridica en Barcelona con más de 10 años de experiencia en el sector.
Aida Books&More Barcelona Aida Books&More Barcelona 545 metros De causalidad pasé por allí y aunque el que buscaba no lo tenían que está descataloga...
Mecànic Mecànic 723 metros New space dedicated to Photography in Barcelona : Gallery/Bookstore/café.
Come In Librería Inglesa Come In Librería Inglesa 858 metros Founded in 1984, COME IN, Barcelona’s English Bookstore, represents an inescapable re...
Llibreria Documenta Llibreria Documenta 918 metros Es en estos momentos cuando más necesitados estamos de cultura. Éste es un lugar perf...
La Central La Central 951 metros www.lacentral.com
La impossible La impossible 1 km Amo este librería! Tiene un gran selección en catalán y castellano. Solo compran lo m...
Laie Llibreria Laie Llibreria 2 km Genial librería. Tenía una cafetería restaurante en el piso superior, al que solía ir...
Altaïr Altaïr 2 km Altaïr és una referència per conèixer el món penetrant de manera rigorosa i profunda ...
+Bernat +Bernat 2 km No puedo no darle cinco estrellas a esta librería, es que también tienen un buen café...
Librería Antinous Librería Antinous 2 km Hice un pedido por internet y no ha tardado nada. Servicio personal, te llaman para c...
COMICSBARCELONA.COM COMICSBARCELONA.COM 2 km Primera compra y sin duda un cliente más. Productos originales de calidad y sobre tod...
Laie CCCB Laie CCCB 2 km Exposición interesante de Cómic creado por Mujeres
Reseñas
Es un sitio genial, tienen material muy interesante. Además puedes hacer pedidos si lo que buscas no está en el momento. Recomendadísima!
Buena librería con mucha variedad.
Muy buena librería. De variedad en el área.
Muy amable atención!
Libros increíbles.
Espacio multifacético donde hallar múltiples recursos de una cultura militante
Buena libreria atienden perfectamente
Librería especializada en anarquismo!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad