facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Alzina de Collbató

Alzina de Collbató

Sobre Nosotros

Espai de cultura i creixement personal

Historia

A l’Alzina de Collbató creiem en el canvi i en la transformació. Ens agrada aprendre dels cicles de la natura i volem estar oberts a sentir i a escoltar la realitat que ens envolta.

L’Alzina de Collbató neix amb la voluntat de crear un espai de nutrició en l’entorn natural de la muntanya de Montserrat. Un espai de nutrició físic, mental, emocional i també espiritual.

Volem compartir els nostres recursos terapèutics, d’alimentació i de creixement personal amb vosaltres.


Activitats setmanals (Ioga, Moviment Conscient Río Abierto, Correcció postural); Teràpies (Gestalt, Homeopatia, Osteopatia, Fisioteràpia); Cursos i tallers de Cuina Natural i Saludable; i xerrades gratuïtes relacionades amb les teràpies naturals i el creixement personal.

Més informació a la web de l'Alzina de Collbató!



"A l’Alzina de Collbató creiem en el canvi i en la transformació. Ens agrada aprendre dels cicles de la natura i volem estar oberts a sentir i a escoltar la realitat que ens envolta.Oferim Teràpia Gestalt, Ioga Kundalini i Hatha, classes d'Estiraments i Correcció Postural, Retirs i xerrades gratuïtes relacionades amb el creixement personal.També pots venir a fer un Bany de Bosc o un Teamcooking amb la teva empresa, dues activitats de Teambuilding, a més de llogar les sales i els espais.L'Alzina de Collbató es troba ubicada en una antiga masia, al nucli antic de Collbató i amb uns exteriors immillorables als peus de Montserrat."
Dirección: Pau Bertran, 4 Collbató, 08293 Collbató
Teléfono: 665305869
Ciudad: Collbató
Ruta: Pau Bertran, 4 Collbató
Código postal: 08293



búsquedas relacionadas: L alzina de collbató, Tantra collbató, Activitats de creixement personal, Constel lacions familiars barcelona
Lugares similares cerca
Núria Monés - Comunicació, Turisme i Territori Núria Monés - Comunicació, Turisme i Territo... 647 metros Cartografia. Correcció i redacció de textos geogràfics i turístics.
KROP SL KROP SL 647 metros Pagina destinada a la venta de roba de marca!
Reseñas
Traducido por Google Es un espacio muy acogedor en un entorno idílico con actividades muy interesantes para aprender a través de los sentidos Original Es un espai molt acollidor en un entorn idíl·lic amb activitats molt interessants per apendre a través dels sentits
Traducido por Google Un espacio fantástico, grandes profesionales y un gran abanico de actividades dedicadas al crecimiento personal. Un 10! Original Un espai fantàstic, grans professionals i un gran ventall d'activitats dedicades al creixement personal. Un 10!
Traducido por Google Actividades y terapias para cuidar de tu salud. Lugar muy cuidado y acogedor en un entorno idílico Original Activitats i teràpies per cuidar la teva salut. Lloc molt cuidat i acollidor en un entorn idíl·lic
Traducido por Google Un espacio privilegiado en un entorno privilegiado. Una gente encantadora la pareja que lo gestiona. Original Un espai privilegiat en un entorn privilegiat. Una gent encantadora la parella que Ho gestiona.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad