facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para AMPA Nostra Senyora de Montserrat

AMPA Nostra Senyora de Montserrat

Sobre Nosotros

La misión de esta página es informar de las actividades del AMPA Nostra Senyora de Montserrat de Parets del Vallès (Barcelona)

Historia

Qui som

L'associació de mares i pares d'alumnes de l'escola. Som una entitat sense afany de lucre reconeguda legalment en el Registre d'Associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya. Tots els pares i les mares de l'escola formen part de l'associació pel sol fet de dur-hi els vostres fills i filles. La Junta, en canvi, està composta per un grup de persones que, de forma voluntària, ens hem ofert a participar-hi directament. Cadascú col·labora segons les seves possibilitats; d'altra banda, tampoc no tenim cap compensació, simplement la satisfacció d'ajudar al bon funcionament de l'escola, que per nosaltres ja és prou.

Què fem?

A grans trets el que fem és col·laborar amb l'escola en tots aquells aspectes possibles: lúdics, organitzatius, pedagògics, formatius, etc. Organització la festa de Nadal que coincideix amb el dia de portes obertes perquè els pares i familiars entrin a l'escola a veure l'exposició de treballs dels alumnes. Xerrades per a adults sobre temes interessants que ens ajudin en l'educació dels nostres fills. Participació en el Consell Escolar. Fer d'interlocutors dels mestres i l'equip directiu amb el col·lectiu de les famílies. Administrar i gestionar els recursos que aporten els associats. Dotar a l'escola, sempre que sigui possible, dels mitjans necessaris per a millorar la funció pedagògica. Cada curs es subvenciona la compra de material didàctic





"Col·legi concertat religió amb més de 75 anys d'experiència.Som una escola que, a més a més, de tenir un molt bon nivell acadèmic, no ens oblidem del cor. El nostre projecte d'Educació emocional afavoreix una educació integral i global.Ens considerem una escola inclusiva en la qual atenem a la diversitat, donem resposta a les necessitats educatives de cada nen i nena, ja que cada infant és únic i irrepetible.El nostre equip de mestres és estable, i això fa que siguem una gran família."
Dirección: carrer Sant Gaietà 2-10, 08150 Parets
Ciudad: Parets del Vallès
Ruta: carrer Sant Gaietà 2-10
Código postal: 08150



búsquedas relacionadas: Arenales red educativa Opus Dei
Lugares similares cerca
Taekwondo lee young parets Taekwondo lee young parets 2 km Buena escuela, Profesionales, Maestro es genial con los niños, mi hija está encantada...
Idiomas Parets Idiomas Parets 2 km genial organización y gran equipo profesional con grandes capacidades. muy contenta c...
Reseñas
Encantada cuando fui a este colegio, y encantada ahora que van mis hijas y en breve mi hijo. Implicación 100% con los alumnos y a nivel individual están pendientes de ellos, cualquier cosa que necesiten. Enseñanza a través de proyectos, se lo pasan genial y aprenden muchísimo, los más peques aprenden con herramientas del día a día a través de la enseñanza Montessori, de la cual quedé encantada.....contenta de haber elegido este colegio y enseñanza para mis hij@s.
Quien me formó junto a otra cantidad de alumnosFray Casiano M.de M. era muy devoto de la Virgen de Montserrat, pues el era de Cataluña.
Soy madre de 2 niños que van a la escuela y nuestra experiencia desde el primer dia ha sido muy positiva.
Estás pensando en matricular a tu hijo/a? no lo hagas!!!
Calchan estuvo aquí.
Traducido por Google Una gran escuela con muy buenos profesionales. Mi experiencia fue muy satisfactoria. Original Una gran escola amb molt bons professionals. La meva experiència fou molt satisfactòria.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad