facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para APSDisseny

APSDisseny

Sobre Nosotros

Interiorisme,Disseny,Decoració, Projectes 3D i Delineació * Interiorismo,Diseño,Decoración, Proyectos 3D y Delineación

Historia

HOLA A TOTHOM!!! A PARTIR D'AVUÍ INICIEM AQUESTA NOVA AVENTURA PER TAL DE COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES ELS NOSTRES CONEIXAMENTS,ANECDOTES I NOVETATS EN EL MON DEL DISSENY.
ESPEREM PODER OFERIR-VOS SOL·LUCIONS I TENIR-VOS INFORMATS DE TOTES LES NOVETATS DINS D'AQUEST CONTEXT.ESPERO QUE US AGRADI,MENTRE US PASSO UN BREU APUNT SOBRE NOSALTRES.
TAMBÉ DIR-VOS QUE A PARTIR DEL PROPER DIMARTS I DE MANERA QUINZENAL ESTAREM DE 18:00h A 18:30h A "ONA la TORRE".


Estudi creat l'any 1999 amb molta il·lusió i empenta ,durant aquests dotze anys hem realitzat projectes de reforma i obra nova així com també nombres infografies 3d i plànols en 2D en col·laboració amb d'altres professionals del món de l'Arquitectura i el Disseny.

La nostra filosofia és donar-li al client sol·lució als seus problemes.


•En la vessant del client particular tenim capacitat de dissenyar,distribuir o decorar la seva vivenda o local.Així com també som capaços d'assessorar en aspectes de mobiliari,il·luminació o tèxtils.Tot el projecte des del inici del mateix va acompanyat de plànols,perspectives i memòries d'acabats.També ens encarreguem del seguiment i direcció de l'obra,així com també d'acompanyar-los en la recerca de mobles,làmpades,...buscant els més idonis per cada espai.



•En quan al client professional,a més,li donem consells tècnics i li proporcionem plànols en 2d,perspectives en 3D digitalitzades i "tours virtuals" si s'escau.


Tant si el client és particular com professional podem acabar de completar el projecte amb l'assessorament de disseny gràfic,així pot personalitzar i donar el toc distintiu a la se va llar,empresa o negoci.

Per que tot això pugui dur-se a terme disposem d'un grup de mestres d'ofici i comerços especialitzats de confiança i amb gran professionalitat,disposats a desenvolupar l'obra sota el nostre control i sempre fidels a les nostres idees.

A partir d'avui 10 de juny de 2013 també us atendrem en rus.
добрый дЕнъ !

Dirección: issac peral 11, 43830 Torredembarra
Teléfono: 616217799
Ciudad: Torredembarra
Ruta: issac peral 11
Código postal: 43830


Lugares similares cerca
Digital Art 360 Digital Art 360 1 km Blog de Diseño Grafico, Web, Interiorismo, Arquitectura, Dibujo y 3D.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad