facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para AQUASOS SERVEIS INTEGRALS S.L.

AQUASOS SERVEIS INTEGRALS S.L.

Sobre Nosotros

També ens pots seguir a www.twitter.com/aquasosweb (@aquasosweb)

Historia

AQUASOS és una associació sense ànim de lucre fundada l'any 2000. Dediquem els nostres esforços a donar serveis a tot tipus d’empreses i entitats, tant privades com públiques, amb l’objectiu de gestionar eficaçment les diferents instal·lacions, aportar tots els serveis preventius necessaris, i formar a tot el personal en la prevenció i en el coneixement dels primers auxilis.
Donem feina a més de 90 persones any rera any i no deixem de formar als colectius que treballen amb els infants en la iniciació en els primers auxilis.


ELS NOSTRES 3 BLOCS D'ACTUACIÓ:

Servei Integral de cardioprotecció:

Cardioprotegim poblacions, clubs esportius de primera divisió, centres esportius i tot tipus d'instal·lacions siguin o no de l’àmbit de l’esport. Som distribuïdors de la marca Cardiofunken en desfibriladors ( DEA's) i en fem tota la formació, ja que som centre homologat per l'IES ( Institut d'Estudis de la Salut) i disposem de formadors propis i acreditats pel CCR (Consell Català de Ressucitació).


Serveis preventius en events esportius:

Oferim diferents cursos, tots ells validats segons els decrets llei 95/2000 i 165/2001, de la Generalitat de Catalunya.Cobrim els serveis preventius en diferents events, bàsicament esportius. El nostre personal té la formació reglada per IES de primers auxilis (ASI II), socorrisme aquàtic i SVB i DEA (Desfibril·ladors externs automàtics).


Gestió integral d'instal·lacions esportives:

Gestionem instal·lacions aquàtiques. Ens encarreguem de gestionar el personal i de la dinamització de la piscina. Tenim una amplia oferta en activitats dirigides i en activitats dinamitzadores com son les nostres espectaculars festes d'infables.
Deixeiu-nos que ens encarreguem de tot.



"Serveis de socorrsime, Gestió intregal d'instal.lacions esportives recepció, monitors, manteniment,..."
Dirección: Av. Europa cantonada Abat Oliba (local 8), 08700 Igualada
Teléfono: +34 938 05 50 22
moc.sosauqa@sosauqa
Ciudad: Igualada
Ruta: Av. Europa cantonada Abat Oliba (local 8)
Código postal: 08700


Lugares similares cerca
Cardiosos Cardiosos 1 km Traducido por Google Muy buena empresa!! Original Molt bona empresa!!
Reseñas
Trato dejatorio
Una Vergüenza de empresa, no recomiendo para nada trabajar con ellos. Aparte de mirar solo por su beneficio, engañan, estafan y roban. Preferible es estar en el paro que estar trabajando para sin vergüenzas como estos.
No recomiendo trabajar para nada con esta empresa. He sido trabajadora de ellos y por muy bien que te portes o hagas tu trabajo siempre van a ir a su beneficio, y para que hablar de la mala organización que tienen, tienen más de media plantilla de trabajadores irresponsables y aún sabiéndolo les da igual porque no hacen nada. IRRESPONSABLES.
Para trabajar con ellos no lo recomiendo para nada. Muy mala organización y solo miran por su beneficio.
No recomiendo para nada trabajar para ellos. Más que un follon. Empresa muy mal organizada.
Servicio terrible. Prefiero no bañarme en todo el verano a tener que hacerlo en una piscina donde trabaja está empresa. Es más prefiero oler mal
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad