facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Arròs Molí de Pals

Arròs Molí de Pals

Sobre Nosotros

L’any 1984, la família Parals va comprar el molí d’arròs de Pals, datat de l’any 1452 per comercialitzar el seu arròs i el d’altres pagesos de la zona.

Historia

Si avui en dia l’Empordà és conegut com a zona arrossera és gràcies a l’esforç dels pagesos de Pals. L’any 1984, la família Parals (família arrossera de diverses generacions) va decidir comprar el molí d’arròs de Pals, datat de l’any 1452. L’any següent va començar a comercialitzar el seu arròs i el d’altres pagesos de la zona amb una política d’empresa orientada cap al segle XXI.

Duem a terme una producció d’arròs respectuosa amb el medi ambient. El nostre cultiu agroambiental és molt restrictiu amb l’ús d’adobs i productes fitosanitaris. Així mateix, respectem el reglament CEE 2078/92 que imposa severes normes sobre el mètodes de producció agrària compatibles amb les exigències de la protecció del medi ambient i la conservació de l’espai natural. D’aquesta manera podem garantir que el nostre arròs és totalment natural i que no conté cap mena de conservant.

Productos

Arròs Rodó Perlat
Arròs Semillarg Cristal·lí
Arròs Integral

Dirección: Crta. de Pals a Torroella, km343.937, 17256 Pals, Cataluna, Spain
Teléfono: +34 972 63 67 06
moc.slapedilomsorra@ofni
Ciudad: Pals
Ruta: Crta. de Pals a Torroella, km343.937
Código postal: 17256


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad