facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Assemblea Llibertària Heura Negra de Vallcarca

Assemblea Llibertària Heura Negra de Vallcarca

Sobre Nosotros

Heura Negra, Assemblea llibertària de Vallcarca, neix el novembre del 2012, com a col·lectiu llibertari de referència al barri.

Historia

Heura Negra, Assemblea llibertària de Vallcarca, neix públicament el novembre del 2012 com a col·lectiu de llibertari de referència al barri, hereva de diferents grups i plataformes ja dissoltes. Treballem per difondre i fer accessibles a tothom les idees i pràctiques llibertàries. Optem per una crítica antiautoritària, global i d’arrel al capitalisme, que dia rere dia es mostra més cruel amb les classes populars. Volem dotar al barri d’eines per a l'emancipació i l’autogovern, com l’autoorganització horitzontal i el suport mutu. Intentem enfortir els llaços amb el moviment llibertari i l’anticapitalisme català, per sumar i potenciar la nostra força.

Dirección: 08023 Barcelona
Ciudad: Barcelona
Código postal: 08023


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad