facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Assessoria SAYÓ

Assessoria SAYÓ

Sobre Nosotros

Assessorament de societats limitades, societats civils, negocis o autònoms, PYMES i grans empreses
Compta amb un equip de professionals titulats i tècnics

Historia

La nostra assessoria va ser fundada l’any 2000 per Jordi Sayo, tècnic amb Tributs i que acumulava una experiència professional de més de vint-i-dos anys en aquest sector. Des del seus inicis, i fins el novembre del 2014, ha estat situada a la plaça Josep Tarradellas. El trasllat al carrer Rutlla numero 35, a unes dependències més modernes i funcionals, respon a la voluntat de poder oferir un millor servei i que els clients s’hi trobin més còmodes.

Compta amb un equip de professionals titulats i tècnics amb molts anys d’experiència en l’àmbit d’assessorament d’empreses i particulars.

Estem especialitzats en l’assessorament de societats limitades, societats civils, negocis o autònoms, PYMES i grans empreses. Ens caracteritzem per assessorar a sectors com Construcció, Hostaleria, Transports, Restauració, Immobiliari, Comerços… amb l’objectiu de proporcionar un servei de qualitat i personalitzat que cobreixi totes les necessitats dels nostres clients.

Dirección:
Teléfono: 972678694
Ciudad: Figueres


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad