facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Associació Animalista Manlleu

Associació Animalista Manlleu

Sobre Nosotros

Estimem els animals, respectem els animals, intentem evitar sofriment animal - tant de 2 potes com de 4!

Historia

L'Associació Animalista de Manlleu (AAM) està formada per persones de Manlleu i dels voltants que lluiten pel benestar dels animals a través de les següents accions:

- Esterilització de gats i gates de carrer: campanya CER (captura, esterilització, retorn)
- Manteniment i alimentació de gats i gates de les colònies
- Manteniment i gestió del colomar
- Intermediaris en la gestió de reconducció d'animals perduts o abandonats
- Oposició a la utilització d'animals en festes i espectacles, per mitjà de campanyes de protesta, manifestacions, recollida de signatures, etc.
- Xerrades pedagògiques a les escoles
- Mediació i consells en casos de veïns que tenen queixes per qüestions relacionades amb animals

L’Ajuntament de Manlleu té destinada una partida per a l’esterilització de gats i gates de carrer (campanya CER). La suma estipulada serveix per pagar les factures que li presenta, directament, Vetxarxa, centre veterinari col•laborador que s’encarrega de les intervencions quirúrgiques.

Un cop la partida de l’Ajuntament s’ha exhaurit (uns 30 gats l’any), l’AAM s’encarrega de fer-se càrrec econòmicament de les intervencions que van sorgint.
També són necessaris recursos pecuniaris per pagar el pinso dels gats i gates del carrer que, actualment, està a càrrec de les mateixes alimentadores.
Per aquest motiu, L'AAM obre les portes a totes les persones que estimen i respecten els animals i les convida a formar part de l'associació a través d'una quota anual de 12 euros. Qui vulgui fer-se soci/sòcia només ha d'omplir la butlleta d'inscripció que trobarà, aquí mateix, a Facebook (documents) i també a Vetxarxa (Carretera d'Olot, 101 de Manlleu) o a l'oficina de Benestar Social de Manlleu (Baixa Cortada, 9). Es pot demanar més informació al telèfon 607919334 o al correu electrònic [email protected]
En èpoques de crisi, l’AMM ha estipulat una quota baixa, 12€ l’any, però amb la confiança que això estimularà els amants dels animals a esdevenir socis i sòcies i, d’aquesta manera, recaptar suficient capital per ajudar tots els animals de carrer que pateixen.

Animem les botigues de Manlleu que s’adhereixin al nostre projecte mitjançant descomptes (econòmics o obsequis) als nostres associats amb la presentació del carnet de soci o sòcia de l’Associació Animalista de Manlleu.

Impressum

Nom: Associació Animalista de Manlleu
Adreça: Can Puget, Carrer/ Alta Cortada, 1
Manlleu 08560, Catalunya
Correu electrònic: [email protected]
Qui gestiona la pàgina? Deborah Parris Littler
NIF de l'AAM: G62828637

Dirección: Can Puget, 1, 08560 Manlleu, Cataluna, Spain
Teléfono: 607919334
moc.liamg@uellnamedsetsilamina
Ciudad: Manlleu
Ruta: Can Puget, 1
Código postal: 08560


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad