facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Associació de Naturalistes de Girona

Associació de Naturalistes de Girona

Sobre Nosotros

L’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) és una organització ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines.

Historia

L’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) és una organització no governamental ecologista que des de l’any 1981 actua a les comarques gironines.

Volem aconseguir una societat que esdevingui sostenible ambientalment i socialment. Defensem les energies renovables i la necessitat de reduir les emissions de CO2. Treballem per donar resposta a l'esgotament del petroli, el canvi climàtic i la crisi econòmica.

Protegim la biodiversitat de les comarques gironines fomentant projectes de recuperació d'espais naturals, editant materials de descoberta i fent un seguiment dels plans i projectes que es desenvolupen al territori. També treballem per preservar la nostra costa, evitant la construcció desmesurada, combatent la pesca destructiva, i fomentant el consum responsable de peix.

Prevenim la generació de residus. Apostem per reduir, reparar i recuperar els materials, i en última instància reciclar i gestionar els residus.

Impulsem l'agricultura ecològica que rebutja els organismes modificats genèticament, protegeix la biodiversitat i garanteix la sobirania alimentària.

Misión

L'ANG té com a missió aconseguir canviar actituds i hàbits per tal de protegir el medi ambient, el territori i fomentar la justícia ambiental. Ara i sempre reivindiquem, informem, defensem, treballem, aportem i fomentem. Ara i sempre lluitem.

Actuem localment a partir del pensament global organitzats en comissions de treball. El nostre àmbit d'actuació territorial es centra bàsicament a les comarques gironines, en estreta col·laboració amb entitats locals i d'altres territoris. La nostra credibilitat ve motivada pel rigor tècnic dels membres de l'entitat, de la nostra capacitat d'anàlisi i del coneixement del territori. La independència és el motor de la nostra acció sociopolítica, com també ho és la coherència en les decisions i el treball de l'entitat.

Els socis i sòcies ens reconeixem com a persones lliures i iguals que s’uneixen en una lluita comuna en favor de la pau, l’ecologia i la solidaritat, tant per nosaltres, com per les generacions futures.

Dirección: Passeig de la Devesa, 41, 17007 Gerona
Teléfono: +34 972 22 36 38
gro.anorigsetsilarutan@ofni
Ciudad: Girona
Ruta: Passeig de la Devesa, 41
Código postal: 17007


Horas laborales

lunes: 08:00 - 12:00

Lugares similares cerca
Placa Del Jurats Placa Del Jurats 585 metros
conEMsepuede conEMsepuede 698 metros Queremos decir lo antes posible adiós a la esclerosis múltiple.
Fridays For Future Girona Fridays For Future Girona 698 metros Moviment gironí sorgit del corrent internacional #Friday4Future i #Youth4Climate. Llu...
JadamaLtd JadamaLtd 1 km
Will Steps Organization - WSO Will Steps Organization - WSO 2 km Will Steps Organization - WSO Organización Pasos de la Voluntad Organització Passos d...
Gurudwara kalgi dhar girona Gurudwara kalgi dhar girona 2 km Fantasías sin sentido
Kemonïk ONG Kemonïk ONG 2 km Somos una ONG de solidaridad internacional, participativa e independiente que trabaja...
Regalopatrimonial Regalopatrimonial 48 km Buenos días a todos Me llamo Geneviève Girard. Estoy buscando una persona seria, moti...
Reseñas
Está a una hora de Sabadell.Me lleve al perro que luego encadene durante las labores asignadas de limpieza de cañas y plantación de árboles autóctonos.Nos dieron algo de picapica, frutas, mermeladas...de 10 a 13:00 y luego para casa, Un poco de contacto con la naturaleza una vez o dos al año, no hace daño. PereGM
Traducido por Google Nacida en 1981, la Asociación de Naturalistas de Girona se ha posicionado a lo largo de cuatro décadas como una de las entidades ecologistas más destacadas en comarcas gerundenses y de Cataluña. Original Nascuda l’any 1981, l'Associació de Naturalistes de Girona s’ha posicionat al llarg de quatre dècades com una de les entitats ecologistes més destacades a comarques gironines i de Catalunya.
Traducido por Google Organización dedicada a la protección ambiental, muy activa y en continua lucha por la preservación y defensa del medio dando la cara en asuntos de los que no sabríamos nada si no fuera por su labor. En un momento de abuso como el que ahora vive nuestro entorno, es más necesaria que nunca. : Original Organització dedicada a la protecció ambiental, molt activa i en contínua lluita per la preservació i defensa del medi donant la cara en assumptes dels quals no sabríem res si no fos per la seva tasca. En un moment d'abús com el que viu ara mateix el nostre entorn, és més necessària que mai. :
Traducido por Google En un momento de crisis ecológica global como el actual, el trabajo de una asociación como los Natus, que lucha por defender el territorio y hacer educación ambiental es imprescindible. Original En un moment de crisi ecològica global com l'actual, la feina d'una associació com els Natus, que lluita per defensar el territori i fer educació ambiental és imprescindible.
Traducido por Google Un trabajo muy importante y necesario Original Un feina molt important i necesaria
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad