facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Assumpció AMIDA

Sobre Nosotros

Benvinguts a AMIDA ! Si estan interessats a conèixer els nostres models, podem concertar una cita per a presentarlos personalment les nostres peces.

Historia

Cada vegada ens trobem que hi ha més persones amb problemes de mobilitat, es per això, que hem creat uns dissenys per vestir-se amb la màxima facilitat. Tots els models són confeccionats amb teixits de gran qualitat i varietat en les seves formes i colors.
Poden realitzar la seva compra directament en la botiga, a través de telèfon o utilitzant el correu electrònic de la pàgina web, i l'hi enviarem contra reemborsament.
Si estan interessats a conèixer els nostres models, podem concertar una cita per a presentarlos personalment les nostres peces.

Dirección: C/Banys 52, 08530 La Garriga, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 732 14 36
Ciudad: La Garriga
Ruta: C/Banys 52
Código postal: 08530


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Lugares similares cerca
Clinique Clinique 75 metros
CTN La Garriga, Centre de Teràpies Naturals CTN La Garriga, Centre de Teràpies Naturals 86 metros Estoy en tratamiento con Irene que es la nutricionista, se adapta a todas mis prefere...
Dietas Dietas 114 metros CONTACTO: 638 033 999 - 636 820 986 Dietética Alimentación natural Cosmética natural...
Centro de uñas Centro de uñas 449 metros
salo_nova salo_nova 528 metros Estamos muy contentos con Saló Nova y con Sandra. Toda la familia nos ponemos en sus ...
Kinesiolagarriga-centre de medicina integral Kinesiolagarriga-centre de medicina integral 932 metros Reiki - reflexologia podal i teràpies manuals.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad