facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Atento Maresme

Atento Maresme

Sobre Nosotros

Assessors immobiliàris del Maresme

Historia

Som especialistes a la zona del baix Maresme, Montgat, Tiana, Alella, Masnou, Teià, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró, Llavaneres, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Canet de Mar i Sant Pol de Mar.

Situació immillorable, amb bones comunicacions i serveis, un micro clima únic, a prop del mar la muntanya i Barcelona. Una zona tranquil·la que enamora per l'estil i qualitat de vida que ofereix.

Disposem d'un ampli catàleg d'immobles que s'adapten a tots els gustos. Des de pisos per parelles joves o solters, passant per cases rurals o de poble, fins a cases d'alt nivell i de luxe.

Busquis el que busquis, a Atento tenim el que necessites.



"Som la Inmobiliaria del Maresme, amb oficina a Premià de Dalt, som especialistes en Montgat, Tiana, Alella, Masnou, Teià, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró, Llavaneres, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Canet de Mar i Sant Pol de Mar.Situació immillorable, amb bones comunicacions i serveis, un micro clima únic, a prop del mar la muntanya i Barcelona. Una zona tranquil·la que enamora per l'estil i qualitat de vida que ofereix.Nosaltres, la Inmobiliaria referent del Maresme, disposem d'un ampli catàleg d'immobles que s'adapten a tots els gustos. Des de pisos per parelles joves o solters, passant per cases rurals o de poble, fins a cases d'alt nivell i de luxe."
Dirección: Geranis 25, 08338 Premiá, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 752 00 65
Ciudad: Premiá
Ruta: Geranis 25
Código postal: 08338


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Reseñas
Muy profesionales
Exelents profesionals!!
Traducido por Google Grandes profesionales y asesores inmobiliarios. ¡Para mí, la inmobiliaria referencia del Maresme! Original Grans professionals y assessors inmobiliaris. Per mi, la inmobiliaria referència del Maresme!
Traducido por Google Muy buen trato con el cliente. Original Molt bon tracte amb el client.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad