facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Ateva Olivan

Ateva Olivan

Sobre Nosotros

Adaptem tot tipus de vehicles per la conducció o transport de persones discapacitades o de mobilitat reduïda. Som fabricants.

Historia

A Ateva ens dediquem a les adaptacions de vehicles automòbils per a persones discapacitades i de mobilitat reduïda.

La constant dedicació a aquesta especialitat i les moltes solucions aplicades a les més variades necessitats han donat a Ateva un ampli saber fer que arribà a una oferta completa en ajuts per a la conducció, accés i transport d’aquest col·lectiu.

Productos

Ajudes per la conducció, plataformes elevadores, adaptacions personalitzades, ajudes a l'accés, rampes, finançament, entre d'altres.

Dirección: C/ Falgueres, s/n, 17460 Celrà, Cataluna, Spain
Teléfono: 972 494 218
moc.lsaveta@ofni
Ciudad: Celrá
Ruta: C/ Falgueres, s/n
Código postal: 17460


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Reseñas
Empresa competente y recomendable.En mi caso,la modificación de vehículo para minusvalido.Rebaje,rampa ......etc.Todo correcto.
Traducido por Google Servicio amplio para personas con movilidad reducida y profesionales. Original Servei ampli per persones amb mobilitat reduïda i molt professionals.
Traducido por Google Buena explicación sobre modificaciones a realizar en el coche. Amabilidad y empatía Original Bona explicació sobre modificacions a fer al cotxe. Amabilitat i empatia
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad