facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Aula Oberta

Sobre Nosotros

Espai d'Aprenentatge a Alzira. Classes de reforç de tots els nivells educatius, Cursos d'Anglés des dels 4 anys, Preparació de proves d'accés.
Oferim una atenció personalitzada i fomentem l'autonomia del nostre alumnat.



"Aula Oberta és una acadèmia on s’imparteixen classes de reforç, idiomes i preparació de proves. El nostre objectiu és ajudar-te: a superar una matèria, a millorar el teu nivell d’anglés, a obtindre el certificat que t’òbriga noves oportunitats laborals, o a accedir als estudis que desitges.T’oferim una atenció personalitzada. Tenim molt clar que cada persona és diferent a una altra i que no hi ha una única forma d’aprendre. Per això ens esforcem en conéixer i entendre cada alumne, i ens hi adaptem per oferir un servei el més eficient possible.Fomentem l’autonomia dels nostres alumnes. Els proporcionem els recursos necessaris per què puguen afrontar ells mateixos els reptes que se’ls presenten, i així guanyar en confiança i seguretat."
Dirección: Mestre Moscardó 1, 46600 Alcira
Teléfono: +34654362602
Ciudad: Alzira
Ruta: Mestre Moscardó 1
Código postal: 46600


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:30

Lugares similares cerca
Aula Oberta Alzira Aula Oberta Alzira 0 metros Espai d'Aprenentatge a Alzira. Classes de reforç de tots els nivells educatius, Curso...
Coordinadora AMPAS Alzira Coordinadora AMPAS Alzira 803 metros La coordinadora de Alzira es la suma de todas las AMPAS de nuestra ciudad.
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Aula Oberta con transporte público


C. Alquenència 5 [Alzira] 160 metros
L2
C. Benito Pérez Galdós 56 [Alzira] 250 metros
L2
C. Gandia 2 [Alzira] 290 metros
L2
C. Pere Esplugues 28 [Alzira] 330 metros
L2
Pl. Major 36 [Alzira] 440 metros
L2

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad