facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Bambalina

Bambalina

Sobre Nosotros

Associació i escola de Teatre.Estem a Santa Perpètua de Mogoda. C/Sta Maria nº3 http://bambalina-escola.blogspot.com.es/

Historia

L'escola Bambalina neix l'estiu del 2008 amb l'objectiu d'oferir un espai de formació teatral als perpetuencs i perpetuenques.
La seva fundadora, Neus Umbert, després de finalitzar els seus estudis d'Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i després d'estar diversos anys donant classes de teatre arreu de Catalunya decideix tornar al seu poble natal per fer néixer aquest espai d'expressió i creació escèniques.
Durant el curs 2009-2010 l'escola s'obre a noves disciplines artístiques com la dansa o la pintura. I també ofereix tècniques de coneixement corporal com el Ioga.



"Escola d'expressió teatral per infants i joves a partir de 4 anys. Actualment forma part del EMA Escola Municipal de les Arts. Cal inscriure's a través del web de l'Ajuntament de Sta Perpètua."
Dirección: c/ Santa Maria nº3, 08130 Santa Perpètua de Mogoda
Teléfono: 654850690
Ciudad: Santa Perpètua de Mogoda
Ruta: c/ Santa Maria nº3
Código postal: 08130


Horas laborales

lunes: 18:00 - 20:00
martes: 18:00 - 20:00
miércoles: 18:00 - 20:00
jueves: 18:00 - 20:00

Lugares similares cerca
UGT Alstom Santa Perpètua UGT Alstom Santa Perpètua 3 km 15 min descargado . Muy estrictos con el horario y tambien con el calzado de segurida...
Afifac Santa Perpètua De Mogoda Afifac Santa Perpètua De Mogoda 9 km Associació d'Afectades/ts de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Santa Perpè...
Reseñas
Traducido por Google La profesionalidad con que se toman la educación teatral y al mismo tiempo la social hace un tándem perfecto. Valores, trabajo, social, artístico y personal. Original La professionalitat amb que es prenen la educació teatral i alhora la social fa un tàndem perfecte. Valors, treball, social, artístic i personal.
Traducido por Google Hace diez años que se dedican a ello con cuerpo y alma. Muy buena profesora, felicidades por el proyecto. Original Ja fa deu anys que s'hi dediquen amb cos i ànima. Molt bona professora, felicitats pel projecte.
Traducido por Google Un buen sitio para perder la vergüenza Original Un bon lloc per perdre la vergonya
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad