facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Barberia Albert

Sobre Nosotros

Perruqueria 100% masculina on cuidem els teus rituals de tallat i afaitat. Una barberia on combinem els tallats més moderns amb l'afaitat tradicional.

Historia

Barberia exclusivament masculina on la pressa i l'estrés desapareixen, un lloc on relaxar-te mentre cuides dels teus rituals masculins. Una barberia on l'Albert i el Kevin donarem el millor de nosaltres per fer-te gaudir d'una estona agradable. Escoltem, parlem i no deixem les estisores.

Si hi ha dues qualitats que ens descriuen aquestes són la puntualitat i la formació continuada. Ens preocupem per les necessitats dels nostres clients i ens esforcem dia a dia per satisfer-les. Els serveis que trobaràs a la nostra barberia són:

- Tallats de tot tipus: més llargs o més curts, més o menys atrevits però sempre 100% masculins i al gust de cada client. T'explicarem també com t'has d'aplicar els productes perquè et quedi igual que quan surts de la barberia.

- Afaitats tradicionals: amb espuma, tovallola calenta i navalla. Una ritual relaxant i experiencial.

- Fotodepilació

Vine, aparca sense problemes i disftuta de l'experiència. Si t'agrada i vols tornar, t'explicarem els detalls del bono 4x5 que tenim disponible pels nostres clients més fidels.

Dirección: Av. Catalunya, 60, 25250 Bellpuig
Teléfono: 973321431
Ciudad: Bellpuig
Ruta: Av. Catalunya, 60
Código postal: 25250


Horas laborales

lunes: 16:00 - 08:00
martes: 09:30 - 13:30

Lugares similares cerca
Centre Tania d'Imatge Centre Tania d'Imatge 152 metros Me encanto el trato y lo que me izo en el pelo me encantó y muyyy amable . Yo la reco...
Barberia Jesus Barbershop 1930 Barberia Jesus Barbershop 1930 452 metros Un trato exquisito. Gracias por el café au lait
Perruqueria M S Minguell Perruqueria M S Minguell 473 metros Son encantadoras y muy profesionales!
Perruqueria Olga civico Unisex Perruqueria Olga civico Unisex 612 metros Es buenísima en su trabajo
Reseñas
Una excelente persona y un proficonal increíble. Te sientes como en tu casa.
Gran calidad de servicio y profesionalidad. Recomendable 100%.
Creo que nunca me habia sentido tan bien atendido... Volveré!
Son serios y correctos y si tienes cita previa son puntuales no hay que espetar todo muy bien
Muy buen servicio y muy profesional el Albert
Buen servicio
Muy contento con su servicio
mejor que hay
Traducido por Google 100% público masculino, 100% recomendable en todos sus aspectos. Original 100% públic masculí, 100% recomanable en tots els aspectes.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad