Presenta les teues propostes per millorar Benicarló! Tens temps fins el 16/11.
El municipi de Benicarló compta amb una ciutadania participativa, associativa i compromesa amb el seu poble com hem pogut comprovar per mitjà de la tasca de participació ciutadana desenvolupada als Consells Municipals de la nostra ciutat que li confereix plena capacitat per organitzar-se i intervenir en la pressa de decisions de la ciutat. Condició que permet el desenvolupament d'un procés de Pressupostos participatius. Amb la creació d'un mecanisme efectiu propi de diagnosi de necessitats socials i de proposta de solucions enfocades al bé comú, al conjunt de ciutadans i ciutadanes de Benicarló.
Aquesta iniciativa representa un pas endavant en la tasca desenvolupada per l'Ajuntament de Benicarló vers la Participació Ciutadana i remarcable en el darrer any, en la línia de Participació i la col·laboració entre consistori i ciutadania. Es compta, en aquest sentit, amb un bagatge i una infraestructura en el camp de la participació en forma de diversos òrgans que doten al nostre Ajuntament de les eines adequades per garantir la viabilitat d'un procés de Pressupostos Participatius de qualitat.
Un model de pressupostos participatius estimulat per les valoracions i exemples de nombrosos casos d'èxit al llarg del País Valencià i Catalunya, que ha esdevingut en un nou model propi i reforçat.L'Ajuntament de Benicarló inicia un procés innovador i ambiciós en l'àmbit de la participació ciutadana: un pressupost participatiu amb el qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí d'una quantitat (progressiva) destinada a aquest fet. El pressupost municipal és una de les eines més importants que té l'Ajuntament per donar resposta a les necessitats del municipi i els seus ciutadans i ciutadanes. L'objectiu principal dels pressupostos participatius és implicar a la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d'una part dels recursos públics, mitjançant un sistema reglat de participació.
1. Fomentar la participació mitjançant un procés inclusiu que arribi a tota la ciutadania, associada o no, i potenciar els òrgans de participació existents.
2. Conèixer les necessitats del municipi i afavorir el debat col·lectiu sa per prioritzar-les.
3. Planificar la despesa municipal el màxim d'ajustada a les prioritats ciutadanes.
Agregue este mapa a su sitio web;
Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad