facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Biblioteca Municipal d'Andratx Jaume Bover

Sobre Nosotros

Aquest edifici fou durant molts d'anys la casa de la Cúria, nom com es coneixia popularment l'Ajuntament d'Andratx.



"La Biblioteca té com a missió ser un centre de informació i referència, inclusiu, integrador i accessible que doni accés a la cultura i especialment al foment de la lectura des de la proximitat.Volem posar en valor els autors locals i el foment de la creació literària. Un espai de trobada i creixement on tots sou benvinguts.Pertany, per conveni, a la Xarxa de Biblioteques del Consell de Mallorca.La Biblioteca es troba a la coneguda com a casa de la Cúria, que va ser seu de l’Ajuntament fins a l’any 1998. Aquesta va convertir-se en la seu de la Biblioteca l’any 2003.L’any 2013 es va dedicar la biblioteca a Jaume Bover, insigne bibliotecari i erudit andritxol. Des d’aleshores rep el nom de Biblioteca Municipal d’Andratx Jaume Bover."
Dirección: Plaça Miquel Moner, 1, 07150 Andraitx, Islas Baleares, Spain
Teléfono: 971.136.066
Ciudad: Andraitx
Ruta: Plaça Miquel Moner, 1
Código postal: 07150


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Reseñas
Buena atención, bastante cómido y agradable. Recomendable
Las bibliotecas son siempre 5 estrellas
Muy acogedora y activa.
Traducido por Google Gracias al evento de cine libre hemos podido descubrir la extraordinaria vida de una mujer paleontóloga que rescató del olvido al Myotragus balearicus. Es de agradecer su implicación diaria. Original Gràcies a l'event de cinema lliure hem pogut descobrir l'extraordinària vida d'una dona paleontòloga que va rescatar de l'oblid al Myotragus balearicus. És d'agrair la vostra implicació diària.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad