facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Biblioteca Sant Feliu Guíxols

Biblioteca Sant Feliu Guíxols

Sobre Nosotros

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit és gestionada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i pertany al Sistema Lectura Pública de Catalunya.

Historia

Dies de tancament de la Biblioteca fora del seu horari habitual (primer semestre):

Gener:
Dijous 5 (tarda), divendres 6 (Reis), dissabte 7

Febrer:
Divendres 24 (Carnaval), dissabte 25

Abril:
Dijous 13 (dijous Sant), divendres 14 (divendres Sant), dissabte 15, dilluns 17 (dilluns Sant)

Maig:
Dilluns 1 (dia del treballador)

Juny:
Dissabte 24 (Sant Joan)

Aagost:
Dimarts 1 (FESTA MAJOR)
Dimarts 15 (MARE DÉU)

Setembre:
Dilluns 11 (DIADA)

Octubre:
Dijous 12 (EL PILAR)

Novembre:
Dimecres 1 (TOTS SANTS)

Desembre:
Dimecres 6 (CONSTITUCIÓ)
Divendres 8 (CONCEPCIÓ)
Dilluns 25 (NADAL)
Dimarts 26 (ST. ESTEVE)

Misión

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit és un centre d’informació i cultura que facilita l’accés lliure i sense discriminacions al coneixement, la lectura, la formació educativa i l’ús de les noves tecnologies, a individus i col·lectius, en igualtat d’oportunitats per a tothom.



"La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit és gestionada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i pertany al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. L’edifici actual, situat a l'immoble recuperat de l'antic cafè d'en Lorenzo. Comparteix seu amb l’Arxiu Municipal i l’edificació està protegida dins el Catàleg del Patrimoni Arquitectònic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.La Biblioteca és un centre d’informació i cultura que facilita l’accés lliure i sense discriminacions al coneixement, la lectura, la formació educativa i l’ús de les noves tecnologies, a individus i col·lectius, en igualtat d’oportunitats per a tothom."
Dirección: Joan Surís, 28-34, 17220 Sant Feliu de Guíxols
Teléfono: 972324057
tac.sloxiug@acetoilbib
Ciudad: Sant Feliu de Guíxols
Ruta: Joan Surís, 28-34
Código postal: 17220


Horas laborales

lunes: 10:00 - 13:30

Lugares similares cerca
Guíxols Desenvolupament Guíxols Desenvolupament 279 metros Àrea d'activitat econòmica i projectes estratègics de Sant Feliu de Guíxols
Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Guíxols 359 metros Sant Feliu de Guíxols, el bressol de la Costa Brava!
Arxiu Ajuntament Sant Feliu de Guíxols Arxiu Ajuntament Sant Feliu de Guíxols 399 metros Servicio impecable
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols 472 metros Un edificio precioso vale la pena acercarse con una bonita plaza con bares restaurant...
Siad Sant Feliu de Guíxols Siad Sant Feliu de Guíxols 933 metros Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones del municipi de Sant Feliu de Guíxols.
Reseñas
El mejor sitio para desconectar del calor y el estres. Buen ambiente, miles de libros y personal muy amable y profesional. Tienen una estanteria donde puedes dejar y coger libros.
Buena atención al cliente. Las medidas anticovid bien.la lástima es el parque delante que la joventud tira la basura al suelo y eso que tienen dos papeleras. Bien se barre todos los días.que le vamos hacer con el incivismo.
Limpio, ordenado y espacioso, muy amables.
Muy buen servicio moderno tiene de todo , una pena que no se entiende nada en catalán. Es silo para que lo sabe tiene mucho potencial para muchas cosas . Quen habla catalán aprovecha y ofrece algo .
Excelente lugar y profesionales. Siempre amables y dispuestos a ayudar.
Muy buen trato y disponibilidad de los que allí trabajan. Gracias!
Bonísima atención y grande variedad
Horarios nada adecuados.
Buen espacio.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad