facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Binomis Sant Fost

Sobre Nosotros

Binomis és un centre hípic on els seus professionals són apassionats de la seva feina que treballen per oferir la millor qualitat de vida als cavalls.

Historia

Ens agraden els cavalls i la natura. Connectem els dos elements per fer realment el que ens apassiona; viure rodejats de cavalls, desenvolupant una doma natural, respectuosa i que respecta l’essència de l’animal.
Binomis és un centre hípic on els seus professionals són apassionats de la seva feina, amb contrastada experiència i que estan en constant formació per a oferir la millor qualitat de vida als cavalls i per a ajudar a alumnes i propietaris.
Estem en un entorn privilegiat: la Serralada de Marina de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). És un emplaçament únic, rodejat de natura i a només 10 minuts dels centres urbans de Badalona, Martorelles i Mollet del Vallès (a 20 minuts de Barcelona). Amb accés directe a pistes forestals i a la muntanya.

- BINOMIS -
A Binomis coneixeràs tots els aspectes sobre els cavalls: com es comporten, quines necessitats tenen, com ens hem de comunicar, com els hem de cuidar i com muntar-los respectant la seva naturalesa.

- QUÈ OFERIM -
Oferim un servei de màxima qualitat, sense boxes, només amb paddocks on els cavalls viuen en manada amb alimentació de primera qualitat les 24hores al dia i amb un entrenament personalitzat. Les classes són sessions d’aprenentatge mutu on cavall i alumne es comuniquen i es respecten. Per a nosaltres és molt important fer totes les activitats envoltats de valors, on l’amor, el respecte, el treball i la participació siguin presents en tots els àmbits del centre.

- ELS NOSTRES VALORS -

Segurament no és una activitat barata, però estem segurs que cap altre esport ofereix ni la meitat d’ avantatges físics i psíquics que la companyia d’aquest màgic animal i l'equitació comporta a les persones. A Binomis creiem fermament en que els cavalls es mereixen tot el nostre respecte i per això els cuidem tenint en compte la seva naturalesa, respectant que són una espècie social que ha de conviure amb altres cavalls i proporcionant de l'espai necessari per a desenvolupar-se mental i físicament.



"Binomis tiene como objetivo la formación, investigación y desarrollo de la sostenibilidad en la coexistencia entre humanos, caballos y territorio."
Dirección: Camí de Can Gaig s/n (B-500 Km 10), 08105 Sant Fost de Campsentelles, Spain
Teléfono: 609449534
Ciudad: Sant Fost de Campsentelles
Ruta: Camí de Can Gaig s/n (B-500 Km 10)
Código postal: 08105



búsquedas relacionadas: Binomios
Lugares similares cerca
Skatepark Sant Fost Skatepark Sant Fost 2 km Está muy bien conservado, falta un poco de limpieza
Skatepark Sant Fost Skatepark Sant Fost 2 km Está muy bien conservado, falta un poco de limpieza
ARES ARENA ARES ARENA 2 km Ambiente familiar, entrenamientos intensos, correccion por parte de los monitores par...
Reseñas
Espacio en dónde la relacíón humano/ caballos y naturaleza es de total respeto. Fantastico y admirable trabajo de Laura y Jordi
No recomendable. Precios de pupilaje superiores a los 400€. No hacen contrato ni de pupilaje ni de cesión. Algún caballo de plantilla, de cesión ha acabado en regalo forzado. Dicho por sí mismos, esparcido por más gente, que ha acabado huyendo a otras hípicas.
Traducido por Google Una forma muy respetuosa para conocer a los caballos. Un aprendizaje para los mayores y los más pequeños de casa de cómo relacionarse con la naturaleza. Laura y Jordi son unos cracks muy involucrados y muy acogedores. Original Una manera molt respectuosa per coneixer els cavalls. Un aprenentatge pels més grans i els més petits de casa de com relacionar-se amb la natura. La Laura i en Jordi són uns cracks molt involucrats i molt acollidors.
Great equestrian sustainable center to discover and know horses as what they are and a outdoor learning space great to enjoy Lauri and Jordi are passionate about the job and life researching and outing theories into practice Translated by Google Gran centro ecuestre sostenible para descubrir y conocer a los caballos como lo que son y un espacio de aprendizaje al aire libre ideal para disfrutar Lauri y Jordi son unos apasionados del trabajo y la vida investigando y poniendo en práctica las teorías
Traducido por Google He ido a muchas hípicas a mi vida pero aquí se transmite un ambiente completamente distinto. El trato que dan a los caballos, el entorno y la gran cantidad de espacio que tienen no lo he visto en ninguna parte. Reflexionan mucho con las interacciones que se generan con los caballos y las personas, siempre poniendo al animal en primer lugar. ¡¡Una experiencia increíble!!! Original He anat a moltes hípiques a la meva vida però aquí es transmet un ambient completament diferent. El tracte que donen als caballs, l'entorn i la gran quantitat d'espai que tenen no l'he vist enlloc. Reflexionen molt amb les interaccions que es generen amb els caballs i les persones, sempre posant a l'animal en primer lloc. Una experiència increible!!!
Traducido por Google Centro ecuestre donde se practica la equitación teniendo en cuenta los sentimientos y el bienestar de los caballos. Aquí te enseñan a convivir naturalmente con los caballos. Los caballos son bien tratados, tienen espacio, e incluso disponen de terrenos donde viven con semi-libertad en un gran espacio montañoso. Original Centre eqüestre a on es practica l'equitació tenint en compte els sentiments i el ben estar dels cavalls. Aquí t'ensenyen a conviure naturalment amb els cavalls. Els cavalls i són ben tractats, tenen espai, i fins i tot disposen de terrenys a on viuen amb semi-llibertat en un gran espai muntanyós.
Traducido por Google Gran sitio, atención especial a los caballos, buenos profesionales Original Gran lloc, atenció especial als cavalls, bons professionals
Traducido por Google ¡Una experiencia fantástica! 100% recomendable!! Original Una experiència fantàstica! 100% recomanable!!
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Binomis Sant Fost con transporte público


ctra. Conreria (Mas Carbassa) 490 metros
L1283
L1284
C. Joaquim Blume - av. Aragó 500 metros
L1282

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad