facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Boix Verd

Boix Verd

Sobre Nosotros

Floristeria i decoracions efímeres per tot tipus d’esdeveniments.

Historia

Qui som?

Boix Verd és una botiga que des del seu naixement fins avui ha estat dedicada a la transmissió de bons desitjos i sentiments utilitzant com a mitjà les flors.

Està dirigida per Toni Lara Santos.

Flors, colors, decoracions efímeres, ambientacions i sensacions per als teus moments especials...

Cada moment un sentiment, cada sentiment una flor, cada flor ... Boix Verd


Qualitat i Servei al millor preu

Oferim els millors productes per a cada moment, cuidant al màxim la seva qualitat i oferint un ampli ventall de possibilitats d’elecció.

Personalitzem i adeqüem els nostres productes a les teves necessitats. A Boix Verd ets el protagonista, i per a que tot sigui del teu gust, t’ assegurem qualitat, frescor, originalitat, varietat i el millor preu a tots els nostres productes i serveis.

La nostra filosofia professional : Un servei de qualitat al millor preu.

Descobreix-nos!


Floristeria

La tradició del treball en flors i les últimes innovacions del sector combinades en un únic espai al teu abast.
A Boix Verd trobaràs la solució ideal a la teva demanda. Si tens clar allò que vols, la nostra àmplia oferta floral i en plantes, t’oferirà el millor producte al millor preu.
Si només tens una idea...Suggereix-la! Boix Verd t’ajudarà i aconsellarà per trobar el producte més adequat.

Bodes

Boix Verd realitza l’ornamentació global de qualsevol tipus de festa nupcial.
Rams de núvia, decoració de l’església o l’espai escollit per al casament, de la casa, del banquet, del cotxe dels nuvis...

Explica’ns quin és el teu somni per aquest dia tant especial i el farem realitat.

Flors

Gardènies, margarides, roses, tulipes, clavells, gerberes... composicions florals que desperten els sentits i ens transporten a un món lluminós, ple de color i vitalitat.
Boix Verd t’ofereix una àmplia gamma de centres, rams, composicions que et permetran expressar els teus sentiments i desitjos, sempre amb el bon gust, la qualitat, l’originalitat i l’experiència que ens caracteritza.

Un mar de flors per a que facis la teva tria.

Plantes

T’ oferim un ampli ventall de plantes per a que facis la teva tria. La nostra experiència t’aconsellarà segons la teva necessitat i la del lloc per on vols la planta.

Deixa’t envoltar de la frescor, el verd i les bones sensacions que aporten les plantes a les nostres vides.

Treballs artificials

Si el que busques és la perennitat de l’element floral, t’ oferim infinitat de composicions artificials, tot conjugant originalitat, harmonia, i bon gust, assegurant-te la idoneïtat de la composició en l’espai a ornamentar.

Tradicional, avantguarda, sofisticat, minimalista... sigui quin sigui l’estil que busques, Boix Verd te l’oferirà.


Decoració amb globus

La ingravidesa ens desfà dels lligams, ens permet fer volar la imaginació i ens transporta a espais de plaer i felicitat.

Boix Verd infla d’aquestes sensacions i d’aquets sentiments els globus i els utilitza per a decorar els teus espais de festa i de celebracions.


Ambientacions i sensacions

Boix Verd va molt més enllà, suggereix una idea i la fem realitat, conjuguem l’espai i el temps per transportar-te a través d’ambientacions als llocs més remots, fantàstics i idíl·lics que et puguis imaginar.



"Dissenyem i creem llocs màgics per a les vostres celebracions.L'exit es troba en la perfecció dels petits detalls."
Dirección: 43520 Roquetes, Spain
Teléfono: 977500258
Ciudad: Roquetes
Código postal: 43520


Lugares similares cerca
MFT disseny MFT disseny 83 metros MFT Disseny es la tienda de cocinas que me pudo poner solución a mis espacios para la...
Poteta de cabra Poteta de cabra 142 metros Adorable el servicio, preciosa tienda, la recomiendo 100%
Mésquemòbil Mésquemòbil 223 metros Fatal, si quieres vender algún movil, lo intentan comprar por un precio mucho más baj...
Reseñas
Me ha encantado! Tienen una muy buena selección de flores naturales y atemporales, el trato es muuuy agradable y tienen auténticas monerías para regalar! Lo recomiendo mucho!
Muy buena floristeria, muy recomendable para eventos
Traducción de Google Nosotros no teníamos muy claro cómo decorar nuestra boda, lo que si teníamos claro era lo que no queríamos. Toni nos dio muchas ideas y nos ayudó mucho. El resultado el día de la boda fue increíble, nos enamoró. Estamos muy contentos y agradecidos. Fue una boda de ensueño. ¡Unos profesionales y un equipo de 10! Original Nosaltres no teníem molt clar com decorar la nostra boda, el que si teníem clar era el que no volíem. Toni ens va donar moltes idees i ens va ajudar molt. El resultat el dia de la boda va ser increïble, ens va enamorar. Estem molt contents i agraïts. Va ser una boda de somni. Uns professionals i un equip de 10!
Traducción de Google Trato muy amable y gran variedad de plantas y regalos Original Tracte molt amable i gran varietat de plantes i regals
Traducción de Google Excelente floristería, expertos en eventos y creaciones florales. Ideal para regalos, decorar el hogar, planificar una fiesta o enlace. En la floristería hacen creaciones para llevar que superan con creces las expectativas de cualquiera: ¡siempre dejan boquiabierto! En cuanto a los eventos, ya no hay límites y la imaginación vuela como un globo. Decir que lo que hacen es precioso se queda corto. La atención todavía es mejor, y repetirá sólo por el trato cercano, amable y preocupado por dar lo mejor a cada persona. Original Excellent floristeria, experts en esdeveniments i creacions florals. Ideal per a regals, decorar la llar, planificar una festa o l'enllaç. A la floristeria hi fan creacions per emportar que superen amb escreix les expectatives de qualsevol: sempre deixen bocabadat! En quant als events, ja no hi ha límits i la imaginació vola com un globus. Dir que el que fan és preciós es queda curt. L'atenció encara és millor, i repetireu només pel tracte proper, amable i preocupat per donar el millor a cada persona.
Traducción de Google El mejor especialista en flor, ornamentación y decoración efímera de la provincia de Tarragona Original El millor especialista en flor , ornamentació i decoració efímera de la provincia de Tarragona
Traducción de Google ¡Buen servicio, muy profesional y muy buen producto! Original Bon servei, molt professional i molt bon producte!
Traducción de Google Profesionales y atentos. Flexibles y creativos Original Professionals i atents. Flexibles i creatius
Traducción de Google Trato excelente y personalizado!!! Original Tracte excelent i personalitzat!!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad