facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para BSP HOME

BSP HOME

Sobre Nosotros

Servei integral a l’habitatge: gestió de patrimoni, inversions, compravenda, lloguer-lloguer vacacional, interiorisme, obres de reforma, mobiliari. Alhora coordinació d’activitats en locals del Grup: fleca PARAPAPA i residència d’estudiants a Ba

Historia

QUI SOM

L’empresa BSP va ser fundada l’any 2003 a Barcelona per un grup de joves de la vila. Ara, l’empresa acumula anys d’experiència, coneixement i bons col·laboradors.

L’objectiu principal és que els clients de BSP sentin que estan en bones mans oferint sempre la màxima professionalitat, eficiència i eficàcia ens els serveis. Així, BSP es guanya la màxima confiança dels seus clients des de fa anys.

La transparència en la gestió i el tracte personal avala la bona gestió de l’empresa que compta amb reconegudes referències.

Alhora tots els treballadors i treballadores estan formats, són APIS i acumulen més de 30 anys de professió. A més es tracta d’una plantilla variada que pot oferir tot tipus de servei: fotografia, noves tecnologies, posicionament a internet, advocacia, publicitat, entre d’altres.

Per últim, tots els treballadors i els col·laboradors de l’empresa són persones que viuen a Vilassar de Mar i entorns, fet que garanteix un coneixement exhaustiu del territori i la seva gent: dels seus immobles, de les oportunitats i virtuts del municipi, del seu valor i costums.

SERVEIS

Gestió de patrimoni:
Si un propietari d’un immoble vol llogar-lo amb totes les garanties és indispensable que ho faci amb una empresa com BSP Home que ofereix serveis de manera integral. Des de la gestió del lloguer, a les reparacions o petites obres per mantenir l’immoble a punt perquè que no es degradi, o aconseguir el llogater més apropiat. La gestió integral significa estar sempre al costat del propietari quan ho necessiti, especialment en moments delicats com per exemple si pateix un impagament. En aquest cas, l’empesa tindrà la maquinària legal a punt per resoldre la situació de manera urgent.
Si la intenció del client és ampliar el seu patrimoni i obtenir-ne la màxima rendibilitat, BSP Home localitza les millors oportunitats en el mercat (incloses subhastes judicials o procediments concursals).
Compra-venda: Tan si es vol comprar un immoble, com si es vol vendre, és important tenir cura de la gestió de la compra-venda. Dur-ho a terme amb rigorositat i professionalitat dona tranquil·litat ambdues parts, en especial si l’empesa compta amb advocats que assessorin i redactin els documents oficials. BSP Home també assessora en compres a través de subhastes.

Lloguer:
si un propietari vol llogar el seu pis amb les màximes garanties, BSP Home li busca el llogater que més se li adapta a les seves condicions. La rapidesa a l’hora de llogar l’immoble, i la bona elecció del llogater són la clau d’una gestió professional de l’habitatge. El propietari podrà escollir si vol formar part de la cartera de clients de BSP Home per a la gestió dels seus immobles, aconseguint així un seguiment acurat del compliment del contracte.

Lloguer vacacional:
Anar de vacances és com anar a viure per una temporada curta en una altra residència. Per això BSP Home ofereix als seus clients aquest plus de vivenda vacacional. Llogar per anar de vacances no significa no llogar amb totes les garanties o amb la màxima professionalitat. És per això que s’ofereix cartera de vivendes amb el vist i plau de l’empresa, especialment a les Illes i a la Cerdanya.

Dirección: Sant Josep 68, 08340 Vilasar de Mar
Ciudad: Vilassar de Mar
Ruta: Sant Josep 68
Código postal: 08340


Lugares similares cerca
Aixhome BCN Aixhome BCN 256 metros Adriana y Bea son dos profesionales comprometidas que aportan el valor más importante...
Vilallar Vilallar 301 metros Muy mala experiencia. Hemos alquilado un piso con ellos y nos hemos sentidos mal aten...
Finques VIUBE Finques VIUBE 343 metros Te acompañan en todo momento al proceso de compra del piso, buscan el mejor inmueble ...
Finques VISER Finques VISER 348 metros Totalmente aconsejables. Trato muy profesional a la vez que cercano, personal. Muy co...
Immoleiva Immoleiva 538 metros Muy buenos profesionales Francisco nos ha solucionado todos los obstáculos. Ganas de ...
Century 21 Ars Century 21 Ars 628 metros Como Asesor Inmobiliario Autónomo que trabaja para la Agencia Century 21 Ars, tengo e...
AGENCY IMMOBILIARIA RM CUBERO S.L. AGENCY IMMOBILIARIA RM CUBERO S.L. 687 metros Nosotros hemos tenido muy buena experiencia con Rosa. Anteriormente alquilamos la cas...
ImmoValls ImmoValls 951 metros Muy buenos profesionales Francisco nos ha solucionado todos los obstáculos. Ganas de ...
Reseñas
Cuidado con esta inmobiliaria, te engaña con los precios, con la venta del inmueble y encima 4 días esperando para formalizar una oferta,! Tal y como está todo, que jueguen con tu tiempo y con tu dinero no tiene precio,! Hay muchas inmobiliarias en cual confiar en esta no,!!!!!!!!
Atención de primera
Traducción de Google Cristina y Mònica dos grandes!!! Encantada con ellas. Original La Cristina i la Mònica dues grans!!! Encantada amb elles.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad