facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Burriac Runners Argentona

Burriac Runners Argentona

Sobre Nosotros

Els Burriac Runners és un grup de corredors que comença l’any 2012. Un parell d’anys més tard, es crea els Burriac Bikers. Formen part del GMA.

Historia

Els Burriac Runners és un grup de corredors que, l’any 2012, es comencen a trobar a la Plaça Nova per fer sortides. En un principi és un grup reduït de 7 o 8 persones del poble i els seus entorns (Àngel Montejo, Pep Prat, Bernat Prat, Sebastià Rius, Xavier Zamora, Bernat Jiménez, Xevi Renart, Mònica Rodríguez, Betània Duarte, Gerard Rubio o Franklin Maurad), però mica en mica aquest grup es va fent gran i, al mes de març del 2012, decideixen crear un grup de watsapp per poder organitzar millor les sortides. Un parell d’anys més tard, a l’abril del 2014, es crea els Burriac Bikers, amb la mateixa filosofia que els runners, però per a fer sortides amb bici. Actualment en aquests dos grups hi ha més de 80 persones, nois i noies de totes les edats i nivells, amb l’objectiu de gaudir de l’esport, la gent i aprendre els uns dels altres. L’any 2015 els Burriac Runners i els Burriac Bikers entren a formar part del Grup de Muntanya d’Argentona com club de la FEEC.
Dins de cada grup, cadascú es marca els seus objectius de forma personal, però també es proposen objectius comuns. Planifiquem curses on puguem coincidir i així, al llarg de la temprada, ens trobem per compartir entrenament i anar tots a una. Com que som dos grups molt grans, hi ha trobades a diferents hores del dia, des de les 6 a.m. fins a les 10 p.m., en funció de la disponibilitat de cadascú.
Però els Burriac Runners i els Burriac bikers no només els formem els seus membres, també estan formats per les famílies i amics que ens acompanyen a tot arreu i donen el seu suport. Hi ha molt bon ambient, companyerisme i col·laboració, i això ajuda molt a l’hora de preparar sortides i activitats. En ocasions, quan es fan sortides fora per fer curses, anem tots junts amb les famílies. També organitzem menjars i sortides en família.
Des de fa uns anys els Burriac Runners/Bikers ajudem en l’organització de la Burriac Xtrem. També estem organitzant les activitats pel dissabte abans, on es duen a terme la top rock (cursa vertical) , la cani Xtrem per a gossos i el corre-cuita per a infants.
Aquesta secció també organitza la baixada de la flama del Canigó per la Revetlla de Sant Joan, entre els Runners i els Bikers porten la flama des del Canigó fins a Can Doro, on és rebuda pel poble i amb la que encendran la foguera de Sant Joan.
Som un grup amb molta iniciativa i ganes de fer coses. Sempre gaudint de la natura i de les persones



"Pizzeria amb pizzes artesanals amb farina ecologica,també per emportar,portem amb domicili"

"Pizzeria amb pizzes artesanals amb farina ecologica,també per emportar,portem amb domicili"
Dirección: C/ Lladó de dalt, 8, 08310 Argentona
Ciudad: Argentona
Ruta: C/ Lladó de dalt, 8
Código postal: 08310


Lugares similares cerca
fcargentona fcargentona 251 metros Excelente club para la formación de las futuras estrellas del fútbol
Patinatge Artístic Argentona Patinatge Artístic Argentona 575 metros Entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1986. La nostra finalitat és que els nens/e...
Reseñas
Buen ambiente, trato muy bueno y las pizzas, bueniiisimas. La masa, fina, es extraordinaria. Recomiendo.
Las Pizzas son asquerosas de muy mala qualidad por El precio es un timo nunca jamas cojere de esas pizzas me parece muy mal de precio por 10,50 no estamos en paris !!! Banda de ladrones !!
Pizza de masa fina. Buena, tierna y generosa con los ingredientes. El provolone al grill brutal. El lugar sobrio y agradable. Buen servicio. Lo recomiendo!
Pizzas de masa fina, artesanas y con harina ecólogica. Están muy buenas! 100% recomendado!!
Pizzas muy buenas, propietaria y camarero majisimos, sin duda repetire!Comida: 5/5
Siempre pedimos pizzas para que las traigan. Siempre llegan más tarde de la.hora que prometen, 15 minutos mínimo. Generalmente las pizzas están buenas, pero la última vez pedí.una barbacoa y llevaba 2 gotas de salsa bbq. Bastante pobre.
Lugar maravilloso para cenar buen trato y pizzas exquisitas lo recomiendo 100x100
Nada contenta. Pedimos cena con las amigas y la ensalada de 6€ era 4 hojas, un cuarto de huevo, dos esparragos blancos y dos cherrys, ni aceite, ni nada.. Patatas al horno con salsa bbq, eran congeladas secas y sin salsa. Canelones idénticos a los del Mercadona, muy poca cantidad.. La verdad que nada recomendable. Todas nos quedamos con hambre.
Super buenas, muy buena masaComida: 5/5
Hemos comido unas pizzas increïbles y el trasto ha sido estupendo,os lo aconsejo, nosotros repetirem os.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad