facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Caellas Arquitectura

Caellas Arquitectura

Sobre Nosotros

Gràcies per visitar la nostra nova pàgina web. Aquí podràs trobar tota la informació que necessitis sobre la nostra empresa i sobre els serveis que oferim.

Historia

La nostra empresa té experiència en proporcionar serveis i solucions innovadores a clients en els següents camps:

-ARQUITECTURA : Obra nova, modificacions de distribucions,...

-REHABILITACIÓ: Reformes integrals d'edificis existents, reforços estructurals,...

-URBANISME

Documentació Administrativa:

-CERTIFICATS ENERGÈTICS
-CÈDULES D'HABITABILITAT
-ITE : INSPECCIÓ TÈNICA D'EDIFICIS

No dubteu en sol·licitar pressupostos i concretar visita si el pressupost ho requereix sense cap compromís.

Tant si vols que un dels nostres tècnics passi a visitar-te com si prefereixes venir a veure'ns a les nostres oficines, el nostre equip estarà encantat de rebre't.



""La Feina mal feta no té futur. La feina ben feta no té fronteres"A la nostra nova pàgina web podràs trobar tota la informació que necessitis sobre la nostra empresa i sobre els serveis que oferim.A més a més, el nostre equip humà està a la teva disposició per assessorar-te en tot moment sobre qualsevol aspecte relatiu a la nostre feina. Posa't en contacte amb nosaltres, serà un plaer ajudar-te.La nostra empresa té experiència en proporcionar serveis, propostes, solucions així com també assessorament a clients en els camps d'arquitectura, rehabilitació d'edificis, urbanisme, Certificats Energètics, Cèdula d'habitabilitat, ITE's Inspecció Tècnica d'Edificis, Discrepàncies amb el Cadastre i aixecaments d'Estat Actual de tot tipus,..."
Dirección: Ter,10, 08670 Navás, Cataluna, Spain
Ciudad: Navás
Ruta: Ter,10
Código postal: 08670


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad