facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Camins i Muntanyes

Camins i Muntanyes

Sobre Nosotros

Programa de senderisme a Mallorca, de camins antics, valls amagades, vestigis històrics i fruits que la natura ens ofereix. 107.9 FM i a radiopollença.net

Historia

En aquesta segona temporada del programa Camins i Muntanyes a Ràdio Pollença, que comença el 19 de setembre, continuarem xerrant del nostre entorn, de vells camins gairebé perduts, de rutes de senderisme, de valls amagades a la nostra serra, de la història -la nostra història- que els rotllos de sitja, els forns de calç, les cases de nevaters i els remots rafals ens expliquen.

Parlarem també de la naturalesa, dels que ens ofereix i podem recol·lectar en cada moment de la temporada.

Entrevistarem a representants dels grups de muntanya de Mallorca, volem difondre les seves activitats i les seves experiències; als portaveus de les plataformes Pro Camins Oberts, per ajudar-los a promoure les seves causes; i a amants de la Tramuntana, perquè ens permetin compartir les seves vivències sobre aquesta Serra que tant estimam.

Continuarem reivindicant la recuperació i la preservació del patrimoni històric que els nostres passos van descobrint, defensarem fermament el dret d'accés al medi natural, respectant sempre la naturalesa i la propietat privada.

Mantindrem les seccions de la temporada anterior (proposta de rutes, recomanacions de seguretat, plantes medicinals, història i patrimoni, entrenament i preparació, entrevistes a muntanyencs, etc.) i afegirem noves seccions que creiem que seran d'interès (rutes fora de Mallorca, llibres de muntanyisme i viatges inspiradors) i tindrem nous col·laboradors que ens parlaran de curses de muntanya, fisioteràpia per muntanyers, i camins per descobrir el patrimoni mallorquí ocult en els nostres municipis.

Tots els dimarts (menys festius) a les 18:05 hores podreu escoltar el nostro programa a Radio Pollença, al 107.9 FM, i a internet a radiopollença.net.

Dirección: 07460 Pollensa, Islas Baleares, Spain
Ciudad: Pollensa
Código postal: 07460


Lugares similares cerca
Refugi del Puig de Maria de Pollença-Mallorca Refugi del Puig de Maria de Pollença-Mallorc... 818 metros Santuari amb servei de Hostatgeria, Cafeteria i Restaurant. Sanctuary with beds, bar...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad