facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Can Puxic

Can Puxic

Sobre Nosotros

Des de 1902, la nostra tradició agrícola està especialitzada en el cultiu de tomàquet premium. Oferim una selecció de les varietats de tomàquet més apreciades gastronòmicament. La nostra activitat abarca el cultiu, distribució i venda online.

Historia

Som la quarta generació d’una família amb una gran vocació per l’agricultura.
La finca de Can Puxic és la suma de passió, constància i un saber fer enriquit al llarg de 115 anys d’història.

El nostre compromís amb la qualitat fa que els nostres tomàquets siguin molt valorats per tots els nostres clients i això és el que ens impulsa a seguir millorant cada dia.



"Can Puxic és una empresa familiar agrícola especialitzada en el cultiu de Tomàquet Premium. Seleccionem varietats d'excel·lència organolèptica per oferir-les als amants del bon tomàquet. El tomàquet Can Puxic es ven de forma limitada a diferents espais Gourmet de Catalunya. No disposem de canal de venda directa per a particulars. El llistat de Botigues es pot consultar a la nostra pàgina web."
Dirección: 08338 Premiá de Dalt
Teléfono: 626786483
Ciudad: Premià de Dalt
Código postal: 08338


Horas laborales

lunes: 08:30 - 19:00
martes: 08:30 - 19:00
miércoles: 08:30 - 19:00
jueves: 08:30 - 19:00
viernes: 08:30 - 19:00

Reseñas
Los mejores tomates del Maresme
Traducción de Google Buenísimos los tomates Premium. Estos sí saben a tomate. Original Boníssims els tomaquets Prèmium. Aquests sí que fan gust de tomàquet.
Traducción de Google Tomates espectaculares. Les recomiendo a todo el mundo que le guste el buen tomate! Original Tomàquets espectaculars. Els recomano a tothom que li agradi el bon tomàquet!
Traducción de Google Excelente tomate, recupera el sabor que ya había dado por perdido Bonissssimmm!!!! Original Excelente tomàquet, recupera el sabor que ja havia donat per perdut Bonissssimmm!!!!
Traducción de Google Calidad extrema y atención humana y transparente. Lo recomiendo, gracias. Original Qualitat extrema i una atenció humana i transparent. Ho recomano, gràcies.
Traducción de Google Producto de proximidad y mucha calidad!! Original Producte de proximitat i molta qualitat!!
Traducción de Google ¡Tomates increíbles! Tienes que comerlo Original Amazing tomatoes! You have to eat it
Traducción de Google Los tomates más top Original Els tomàquets més top
Traducción de Google Mucha calidad Original Molta qualitat
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad