facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Carpintero Martorell Cocarma

Sobre Nosotros

Carpintero de Martorell con 16 años de experiencia y creando y haciendo realidad ideas en Madera.
http://patriciaperalta341.wix.com/cocarma

Historia

FUSTERIES
Dissenyem i instal•lem tot tipus de treballs en fusta. Seleccionem amb el client l’acabat i qualitat de tots els materials.

Fem cuines, armaris, portes interiors i d’entrada a la vivenda, finestres, parquet, porxos, pèrgoles, panels de parets i sostres, escales, i tot tipus de mobles a mida.

Visitem el lloc, prenem mides i fem el pressupost en el mínim temps possible. Aprofitem tots els espais, per petits que semblin, per fer que la teva llar sigui acollidora i confortable.

Les nostres visites són gratuïtes i sense cap compromís. Aquest és el valor afegit que ofereix Cocarma als seus clients, evitant desplaçaments, estalviant temps i oferint un pressupost ajustat i tancat.

En les nostres creacions destaquen el disseny, els colors i la qualitat dels materials. En les nostres instal•lacions destaquen l’ajust de la feina amb el que s’ha acordat, la rapidesa en la execució i la pulcritud.
Som fusters per vocació i ens agrada la feina ben feta.

Tots els nostres treballs per petits que siguin, tenen una garantía de dos anys en instal•lació i ma d’obra i un mínim de dos anys també per tots els materials, en alguns casos com per exemple el parquet, depenent del subministrador, pot variar de 5 a 30 anys de garantia.

Dirección: Pasaje de la Central Eléctrica, 4, 08760 Martorell
Teléfono: 931174146
Ciudad: Martorell
Ruta: Pasaje de la Central Eléctrica, 4
Código postal: 08760


Horas laborales

lunes: 08:00 - 12:30

Comenta sobre este lugar

Reseñas, obtener direcciones e información para Carpintero Martorell Cocarma.

Martorell carpintero

horas laborales, ubicación. Martorell mapa, vista satelital. Carpintero Martorell Cocarma dirección, teléfono, ciudad, código postal. En esta página podrá encontrar empresas similares a Carpintero Martorell Cocarma. En este sitio web puede compartir sus comentarios y experiencias sobre Carpintero Martorell Cocarma con otras personas.

Agregue este mapa a su sitio web;



Lugares similares cerca
Montajes Serrano Montajes Serrano 510 metros No entiendo como puede estar siempre lleno, a no ser que los platos que elijas sean s...
Ros Royo Ros Royo 973 metros
Fusteria De Castellvi, S.L Fusteria De Castellvi, S.L 2 km Es un placer trabajar con Fusteria de Castellvi por su profesionalidad. Han sido flex...
Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad