facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Casa Inundada

Sobre Nosotros

Coworking i creativitat

Historia

CASA INUNDADA és un espai de COWORKING pensat per a perfils professionals lligats al món de la gràfica i l'art, il·lustració, disseny i comunicació. Tot i així, hi té cabuda tot aquell que hi vulgui participar, ja que vol ser un lloc on es donin lloc sinergies de feina i oportunitats tant individuals com conjuntes.

La idea de CASA INUNDADA, a més de ser un espai de coworking, és ser un espai de creació, on es recupera la tècnica, es potencia el procés manual envers el digital, i on l'esperit de l'obra seriada (edició limitada) és present als diferents projectes.

També és un lloc on es vol donar cabuda, mitjançant una petita sala d'exposicions i un showroom o botigueta, a la mostra i impuls de l'obra artística de gent d'aquí i de Mallorca, de joves emprenedors i d'artistes.

Per altra banda, es vol fer accessible l'experimentació gràfica i creativa mitjançant tallers, monogràfics i cursos de formació.

L'estudi-coworking està situat al c/Gran num.7, entre dos punts neuràlgics de Sineu: entre l'estació de tren i la Plaça del Fossar. Té bon accés, amb transport públic molt proper i a un carrer amb molta vida de poble.

Dirección: C/Gran num 7, 07510 Şineu, Islas Baleares, Spain
Teléfono: 971520195
Ciudad: Sineu
Ruta: C/Gran num 7
Código postal: 07510


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00
martes: 09:00 - 14:00
miércoles: 09:00 - 14:00
jueves: 09:00 - 14:00
viernes: 09:00 - 14:00

Lugares similares cerca
Ca'n Gili Galeria d'Art Ca'n Gili Galeria d'Art 279 metros Recomiendo su visita!!!
Reseñas
Traducido por Google Muy profesional con excelentes resultados. Original Molt professional amb resultats excel·lents.
Traducido por Google De acuerdo Original Ok
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad