facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Casal De Joves Altimira

Casal De Joves Altimira

Sobre Nosotros

Espai socioeducatiu per a joves a partir de 12 anys. Realització de tallers, cessió d'espais i bucs d'assaig. Serveis d'assessorament i orientació.

Historia

El Casal de Joves és un espai participatiu on realitzem tallers i activitats per joves de 12 a 16 i de +17 anys.
També t'oferim assessorament i orientació formativa i laboral en el cas que necessitis ajuda! Només has de venir i preguntar.

Fem cessió de materials i espais, i si busques un lloc per assajar amb el teu grup, trobaràs els bucs d'assaig al millor preu.

A més, si tens una iniciativa o una idea que t'agradaria portar a terme, al Casal et podem ajudar a donar-li una empenta! Vine i explican's què t'agradaria fer!



"El Casal de Joves és un espai participatiu on realitzem tallers i activitats per joves de 12 a 16 i de +17 anys.També t'oferim assessorament i orientació formativa i laboral en el cas que necessitis ajuda! Només has de venir i preguntar.Fem cessió de materials i espais, i si busques un lloc per assajar amb el teu grup, trobaràs els bucs d'assaig al millor preu.A més, si tens una iniciativa o una idea que t'agradaria portar a terme, al Casal et podem ajudar a donar-li una empenta! Vine i explican's què t'agradaria fer!"
Dirección: Passeig del pont, 45, 08290 Sardañola del Vallés
Teléfono: 935805869
Ciudad: Cerdanyola del Vallès
Ruta: Passeig del pont, 45
Código postal: 08290


Horas laborales

lunes: 10:00 - 14:30


búsquedas relacionadas: Ajuntament cerdanyola
Lugares similares cerca
AMPA Escola Saltells AMPA Escola Saltells 1 km Un horno , simplemente un horno, los últimos pisos 5to y 6to son un horno, cualquiera...
Jokers MC Bcn-Nordeste Jokers MC Bcn-Nordeste 1 km Muy buen sitio y buena música
Piscina Montflorit Piscina Montflorit 2 km Restaurante con piscina y brasas, muy buen servicio y buena comida con raciones gener...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad