facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Cava Laviret

Cava Laviret

Sobre Nosotros

La qualitat com a tradició i la passió com a motor.
Cava d'autor, hereu d'una nissaga pionera.

Historia

Laviret ha nascut per mantenir viva la història de la saga pionera del cava a Blanes.
Al 1918 en Joan J. Vieta i Vilaret, xampanyista blanenc i nét d’Agustí Vilaret, inicia un nou projecte per seguir les passes del seu avi davant la pèrdua de la finca Mas Ferrant. Construeix un nou celler al costat de l’Hospital Asil Sant Jaume i comercialitza el Xampany Laviret jugant amb les lletres del cognom de l’avi.

Gairebé un segle més tard, l’enòleg hereu de la nissaga recupera el Cava Laviret amb la voluntat de retre homenatge als xampanyistes blanencs i mantenir viva la història d’aquesta saga pionera.

Els caves Laviret són elegants amb bouquets treballats i aromes suggerents com a resultat d’un profund equilibri entre l’acidesa, l’estructura i la gran criança.

Beu amb moderació, és la teva responsabilitat.

Dirección: Jaume Arcelos, 16, 17300 Blanes
Teléfono: 872 264 927
Ciudad: Blanes
Ruta: Jaume Arcelos, 16
Código postal: 17300


Horas laborales

lunes: 16:00 - 19:00
martes: 16:00 - 19:00
miércoles: 16:00 - 19:00
jueves: 16:00 - 19:00
viernes: 16:00 - 19:00

Reseñas
Hay que venir, comprar y probar estos cavas! El Rosé ecológico sobretodo. Os atenderá su elaborador, y cuando bebáis el cava os acordaréis de sus apasionadas explicaciones
Cava de elaboración tradicional y un vermut extraordinarios
Muy buen cava de Blanes
Traducido por Google Muy buen cava y el dueño parece apasionado por su trabajo como enólogo. Consumir muy fresco con moderación. Original Tres bon cava et le proprietaire semble passionné par son métier de vigneron. A consomer avec modération très frais.
Traducido por Google El mejor cava y vermut de Girona, sin duda alguna y ahora también un muy buen vino. La atención personal y profesional, inmejorables. Recomendaciones de todos sus productos 100% ¡Felicitaciones! Original El millor cava i vermut de Girona, sense cap dubte i ara també un molt bon vi. La atenció personal i professional, immillorables. Recomanacions de tots els seus productes 100% Felicitacions!
Traducido por Google Muy buena Original Molt bona
Traducido por Google No nos gustó nada Original No ens va agradar gens
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad