facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Cedem Manresa

Cedem Manresa

Sobre Nosotros

Servei d'informació i assessorament per a crear empreses. Alta d'empreses. Formació. Vivers i coworking. Compra-venda de negocis. Ajudes i subvencions.

Historia

El CEDEM (Centre de Desenvolupament Empresarial) és un equipament de l’Ajuntament de Manresa que agrupa els diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial de titularitat municipal. La nostra missió és contribuir al desenvolupament econòmic equilibrat i sostenible de Manresa i la seva àrea geogràfica d’influència, mitjançant el foment de la cultura emprenedora i la creació d’empreses, el creixement i la millora de la competitivitat del nostre teixit productiu, i la seva diversificació mitjançant la promoció de noves activitats i sectors innovadors d’alt valor afegit.

El servei va destinat a les persones interessades en crear una empresa i a les empreses ja constituïdes, especialment microempreses i PIME's.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

• Promoure la cultura emprenedora i la creació d'empreses.

• Donar suport a la millora de la competitivitat i el desenvolupament del sector empresarial.

• Facilitar la localització de noves activitats en el territori.

COM TREBALLEM

El CEDEM disposa d’un equip de professionals qualificats, d’infraestructures i instal·lacions per portar a terme les seves activitats (informació general i especialitzada, assessorament i consultoria, formació, etc.) i ofereix un conjunt de recursos, com espais físics i eines telemàtiques al servei dels emprenedors/es i les empreses del territori.



"ProEmpresa és l'equipament municipal que ofereix serveis i recursos adreçats a empreses i persones emprenedores.Serveis disponibles:Informació sobre tràmits, finançament, ajuts i subvencions públiques, normatives, formes jurídiques, viabilitat de projectes...Assessorament per a l'elaboració del pla d'empresa.Reempresa: intermediació en la compra-venda d'empreses.Formació empresarial subvencionadaAlta gratuïta d'empreses PAEViver d'empreses i coworking"
Dirección: C/ Castelladral 5-7, 08243 Manresa
Teléfono: 938787625
Ciudad: Manresa
Ruta: C/ Castelladral 5-7
Código postal: 08243


Horas laborales

lunes: 08:00 - 15:00
martes: 09:00 - 15:00
miércoles: 08:00 - 15:00
jueves: 08:00 - 15:00
viernes: 08:00 - 15:00

Lugares similares cerca
Fira de Manresa Fira de Manresa 116 metros La pàgina a Facebook de la Fundació Fira de Manresa. També ens trobareu a www.firaman...
Nueva Orden Druida Sendero Verde Nueva Orden Druida Sendero Verde 2 km Nueva Orden Druida Sendero Verde
Denominació d'Origen Pla de Bages Denominació d'Origen Pla de Bages 2 km Preciosa y buen vino
Espai de música d'Arrel Espai de música d'Arrel 2 km Grup promotor de concerts de música popular, dins de l'entitat Favets i Tremendos.
Cambra de Comerç de Manresa Cambra de Comerç de Manresa 2 km Lugar perfecto para hacer reuniones
Escola Popular de Manresa. Escola Popular de Manresa. 2 km Escola Popular de repàs a Manresa. Per una infància d'igualtat i dignitat.
Kursaal Manresa Kursaal Manresa 2 km Buena comida y un ambiente muy agradable para comer
Fira Mediterrània Manresa Fira Mediterrània Manresa 2 km Muy divertido todo
Bages Turisme Bages Turisme 3 km El Bages és un indret ple de contrastos gràcies al seu patrimoni natural, històric i ...
Ifaorumila Ifaorumila 3 km PARA LA AYUDA Y EL CONOCIMIENTO DE TODOS
Reseñas
Me han ayudado mucho. PLan de negocio y alta como autonomo. Rapido y gratis.
Atención personalizada Excelente trato y excelente asesoramiento para emprendedores y autónomos
Traducción de Google ¡Atención super buena, rapidez y grandes profesionales! Original Atenció super bona, rapidesa i grans professionals!
Traducción de Google Dan un servicio excelente si quieres empezar como autónomo o emprender. La atención es muy buena y tiene multitud de recursos. La documentación para empezar la hacen gratuitamente, funcionan muy bien. Muy recomendable, es una lástima que no se conozca más. Original Donen un servei excel.lent si vols començar com autònom o emprendre. L'atenció és molt bona i tenen multitud de recursos. La documentació per començar la fan tota gratuïtament, funcionen molt bé. Molt recomanable, és una llàstima que no es conegui més.
Traducción de Google En Cedem estuve hace 3 años y los valoro muy positivamente. Hoy he estado en el Palau ferial donde está el Cedem, pero para vacunarme. Los sanitarios me han atendido muy correctamente y profesionalmente. La única pega, es que si bien el acceso al aparcamiento estaba bien señalizado, el lugar de entrada a las vacunaciones, no mucho. Menos mal que más o menos me conocía el sitio y lo he podido encontrar. Original Al Cedem hi vaig estar fa 3 anys i els valoro molt positivament. Avui he estat al Palau firal on hi a el Cedem, però per vacunar me. Els sanitaris m'han atès molt correcta i professionalment. L'única pega, és que si bé l'accés al aparcament estava ben senyalitzat, el lloc d'entrada a les vacunacions, no gaire. Sort que més o menys em coneixia el lloc i ho he pogut trobar.
Traducción de Google Orientación y acompañamiento excelente dirigido a emprendedores que tienen una idea de negocio. Cursos de formación útiles e interesantes. Original Orientació i acompanyament excel·lent dirigit a persones emprenedores que tenen una idea de negoci. Cursos de formació útils i interessants.
Traducción de Google Atención personalizada y muy profesional. Original Atenció personalitzada i molt professional.
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Cedem Manresa con transporte público


pol. ind. Dolors (Sallent - Castelladral) 410 metros
L0067
L0470
L0472
L0474
L0490
L0524
L1364
el Guix (D) MB0561 490 metros
L0067
L0470
L0472
L0474
L0490
L0524
L1364

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad