facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para CEI Plou i fa Sol

CEI Plou i fa Sol

Sobre Nosotros

Centre d'Educació Infantil

Historia

A l’Escoleta Plou i fa Sol treballem la primera etapa de l’Educació Infantil que contempla els nins i nines de 0 a 3 anys.
La nostra missió consisteix en crear l’ambient idoni per a que el nin i la nina tinguin completa llibertat per moure’s. D’aquesta manera es mostren actius, àgils, interessats, hàbils, i aprenent amb flexibilitat i prudència les successives habilitats motores. És un sistema basat en el respecte cap al nin i la nina.
A més, el nostre major objectiu és crear un
ambient càlid i agradable en el que el nin i la nina puguin satisfer les seves múltiples
necessitats. Estimulem el desenvolupament de totes les seves capacitats, tant afectives com físiques, intel·lectuals i socials, i desenvolupant-se de forma armònica i completa. Tots els aspectes educatius, el control d’esfínters, el llenguatge, la sociabilitat i l’assimilació dels primers conceptes, són sempre ensenyats al nin i a la nina a mode d’un joc i d’experiència personal.
El centre pretén afavorir el desenvolupament integral dels nins i nines a la primera infància, on es relacionen els aspectes afectius, motrius, psíquics, biològics, socials i ognitius.
Creiem que la millor manera de dur endavant aquesta tasca és amb la col·laboració de les famílies, que permetrà mantenir en tot moment una línia d'actuació coherent entre la casa i l'escola.

Dirección: C/ Girona, 43, 07630 Campos, Islas Baleares, Spain
Teléfono: 971652665
Ciudad: Campos
Ruta: C/ Girona, 43
Código postal: 07630


Horas laborales

lunes: 07:00 - 19:00
martes: 07:00 - 19:00
miércoles: 07:00 - 19:00
jueves: 07:00 - 19:00
viernes: 07:00 - 19:00

Lugares similares cerca
CEI, D'arrel Escoleta Infantil de 0 a 3 años En Campos CEI, D'arrel Escoleta Infantil de 0 a 3 años... 685 metros Nuestro centro está homologado por la Consellería de Educación. Ofrecemos una gran va...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad