facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Centre D'Estètica Especialitzat Igna

Centre D'Estètica Especialitzat Igna

Historia

Estètica especialitzada Igna és un centre que es basa en el diagnosi i aplicació d’estètica científica, amb més de 25 anys d’experiència en el sector. La nostra continua evolució i creixement ens avalen a Anglès i la província de Girona.

La pell i la silueta son factors de la nostra imatge sobre els que podem influir molt positivament, seguint un protocol d’atenció especialitzada valorarem científicament les característiques de la seva pell i silueta per emetre una recomanació professional de tractament. Li oferirem solucions clares i especifiques a les necessitats del seu teixit cutani a nivell facial i corporal amb la utilització d’una aparatologia a l’avantguarda i d’última generació.

Estem especialment formats per oferir la millor garantia professional i de resultats amb les màximes concentracions de principis actius 100% lliures de colorants i perfums.
Una imatge ben cuidada i una autoestima reforçada l’estimularan per crear un clima positiu i d’admiració.



"Tratamientos estéticos y relajantes ideales para el bienestar de su organismo y tanto la salud como la relajación de su mente. Consúltenos."
Dirección: Plaza Vila, 8, 17160 Anglés
Teléfono: 972421718
Ciudad: Anglés
Ruta: Plaza Vila, 8
Código postal: 17160


Horas laborales

lunes: 09:00 - 20:00
martes: 09:00 - 20:00
miércoles: 09:00 - 20:00
jueves: 09:00 - 20:00
viernes: 09:00 - 20:00
sábado: 09:00 - 20:00

Lugares similares cerca
L'estètica Iolanda Riba L'estètica Iolanda Riba 333 metros Un centro donde siempre aciertan con mi tratamiento y me asesoran con la mejor cosmét...
Reseñas
Profesionalidad
Traducido por Google He ido a masajearme y he salido nueva. De hecho, no quería salir. Muy recomendable. Original He anat a fer-me un massatge i he sortit nova. De fet no volia sortir. Molt recomanable.
Traducido por Google Profesionalidad indiscutible. Original Professionalitat indiscutible.
Traducido por Google Muy amables, y eficaces. Original Molt amables ,i eficassos.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad