facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Centre d'Estudis de Llengües

Centre d'Estudis de Llengües

Sobre Nosotros

Centre d'Estudis de Llengües de Lloret de Mar
www.cell.cat

Historia

El mes de setembre de 1998 varem emprendre un repte: crear i donar forma al CENTRE d’ESTUDIS de LLENGÜES de LLORET de MAR, un Centre de formació no reglada especialitzat en les llengües, amb un objectiu molt clar, poder fer de les LLENGÜES una eina pràctica de comunicació; i amb un llegat de molts d’anys d’estar en contacte amb els alumnes a nivell particular.

Com a objectius més específics, ens proposem que l’alumne pugui arribar a dominar i comprendre la llengua tan a nivell oral com escrit, i arribi a passar un examen foficial com a prova de maduresa que acrediti aquests coneixements, en cada una de les llengües que estudiï.

Lloret és un dels centres turístics més importants del nostre territori, on la diversitat de LLENGÜES és una riquesa que hem d’aprofitar i dominar per donar un bon servei als nostres visitants, i aquest també és un dels nostres objectius del projecte de Centre.

Dirección: Passatge Rector Felip i Gibert 8 - 2n pis, 17310 Lloret de Mar
Teléfono: `+34 972 36 05 38
Ciudad: Lloret de Mar
Ruta: Passatge Rector Felip i Gibert 8 - 2n pis
Código postal: 17310


Horas laborales

lunes: 10:00 - 12:00

Lugares similares cerca
Flynt Education Flynt Education 918 metros Muy buen lugar, ya llevo tres años estudiando hay y siempre te tratan con educación e...
What Fun! Enjoy learning What Fun! Enjoy learning 993 metros Escola d'idiomes, repàs i adults
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad