facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Centre d'Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil "Ermengol Piró"

Centre d'Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil

Historia

El front del Segre, durant la Guerra Civil Espanyola, va suportar durant nou mesos el conflicte armat que va afectar directament a la població civil, deixant els pobles destruïts i despoblats en molts casos. Des de l’abril de 1938 fins al gener de 1939, aquests territoris van ser testimoni de sagnants combats que van deixar nombrosos vestigis de la guerra que ningú hauria d’oblidar per evitar que es pugui repetir.

La Guerra Civil va deixar força elements patrimonials testimonis de la contesa, als quals durant molts anys no se’ls ha donat la importància que mereixen, probablement per la proximitat en el temps d’aquests fets històrics.

Des del Centre d’Interpretació del patrimoni de la Guerra Civil Ermengol Piró, el que es pretén és preservar tot aquest patrimoni documental, fotogràfic, arquitectònic, testimonial, etc., del seu deteriorament i possible desaparició, així com donar-li el suficient relleu perquè estigui a l’abast del públic en general i dels estudiosos en particular.

Dirección: c/ Major, 19, 25660 Alcoletge, Cataluna, Spain
Teléfono: 973196725
Ciudad: Alcoletge
Ruta: c/ Major, 19
Código postal: 25660


Lugares similares cerca
Reseñas
Me gusta porque puedes ver la historia que tiene el pueblo desde cosas como un horno tradicional de pan hasta armas de la guerra civil. Muy entretenido.
Un lugar para visitar i las exposiciones muy completas
Se disfruta mucho con la visita guiada
Excelente museo sobre la guerra civil española
Un sitio muy bonito
Traducido por Google El único sitio donde se hace interpretación del Frente del Segre. Recomendable Original L'únic lloc on es fa interpretació del Front del Segre. Recomanable
Traducido por Google Atención personalizada y muy cuidadosa. Indispensable para entender lo que significó el frente del Segre. Original Atenció personalitzada i molt acurada. Indispensable per entendre què va significar el front del Segre.
Traducido por Google Es bajo bonito y es más caro que Consum. Y en este lugar hay más insectos para matar a la gente. Original It is low beautiful and it is more expensive than Consum. And in this place there are more insects for kill the people.
Traducido por Google Creo que es un lugar interesante para poder conocer a nuestros antepasados. Original Trobo que és un lloc interessant per a poder conèixer els nostres avantpassats.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad