facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Centre Melis Cursach

Centre Melis Cursach

Sobre Nosotros

Casal llegat per Antònia Melis Cursach l’any 2011 convertit en Centre Cultural que guarda l’arxiu i biblioteca Melis, l’antiga apotecaria i galeria d'art.

Historia

ANTIGA FARMÀCIA - CASA MUSEU - SALA D’EXPOSICIONS

Casal llegat per la senyora Antònia Melis Cursach l’any 2011 per tal que fos convertit en Centre cultural. Una casa museu on es guarda l’arxiu i biblioteca de la familia, una recreació de l’antiga apotecaria i sales d’exposicions. S'hi poden realitzar visites guiades.

LA FARMÀCIA

La farmàcia va romandre oberta de 1915 a 1973 amb el mateix titular, Miquel Melis Sancho (1889-1977), i la seva filla, Antònia Melis Cursach (1917-2010), que en va ser auxiliar a l’oficina i al laboratori.

Durant anys fou l’única farmàcia del municipi fins que el 1963 s’obrí la farmàcia Antich a Cala Rajada. Al llarg d’aquests anys es va passar de la farmàcia galènica a la d’especialitats.

A l’inventari d’obertura de l’establiment es troba la següent classificació:

- Substàncies simples

- Medicaments oficinals

- Especialitats farmacèutiques

- Instruments, tassons i aparells

EL LABORATORI

El farmacèutic havia de tenir els suficients coneixements galènics per elaborar medicaments a partir de principis actius, coneixent les seves propietats físiques i químiques i les condicions biològiques per tal d’aconseguir-ne un màxim aprofitament terapèutic.

Amb tal fi a la rebotica de les farmàcies hi havia un laboratori químic on preparar amb tota solvència medicaments elaborats a partir de les fórmules magistrals establertes per prescripció facultativa.

Dirección: c. centre 9, 07580 Capdepera, Islas Baleares, Spain
Teléfono: 648672965
Ciudad: Capdepera
Ruta: c. centre 9
Código postal: 07580


Lugares similares cerca
Creixem junts Mallorca Creixem junts Mallorca 148 metros Creixem junts Mallorca, associació dedicada a organitzar diferents projectes per tal ...
Reseñas
Un lugar fantástico de la cultura de Capdepera, te brindan información muy detallada de las calas y los lugares para hacer senderismo y rutas en bicicleta.Se visitó enDía laborableTiempo de esperaSin esperaReserva recomendadaSí
Un lugar espectacular en el que siempre acogen explosiones temporales muy interesantes. Altamente recomendable.
Exposiciones locales de nivel
Traducido por Google Casal Museo y Oficina de Información. Original Casal Museu i Oficina d'Informació.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad