facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Collelldemont Oliva Ramon

"TANCAT TEMPORALMENT PER MOTIUS DE SALUTJoieria i rellotgeria. Venda i manteniment. Taller propi. Ofereix col.leccions pròpies de joieria en plata i or. També distribueix marques nacionals i internacionals de joies de disseny i moda actuals.Les marques de rellotges distribuïdes són Fossil, Skagen, M&M Uhren, Potens, Cataclock, Nowley.En joies de plata ofereix Arior Barcelona, Daniel Vior, Eduard Pey, Duobi, Arostegui i altres.També té joies antial.lèrgiques d'acer i titani.És una joieria molt actual que té cura pels detalls i la presentació de les seves peces, sovint úniques.S'hi poden fer encàrrecs de dissenys exclusius i personalitzats mitjançant el disseny 3D i altres tècniques com el gravat."
Dirección: C Enric Delaris, 16 , Manlleu 08560, ES
Teléfono: 938 51 14 89
Ciudad: Manlleu
Ruta: C Enric Delaris, 16
Código postal: 08560


Lugares similares cerca
Manlleuet Cerveseria Manlleuet Cerveseria 249 metros Cervecería dentro de la plaza mayor del pueblo, aparcamiento de pago debajo plaza. Es...
Business Cafe Business Cafe 750 metros
Reseñas
Traducido por Google Tienen muchas joyas y de todo tipo. Con diseños modernos y clásicos. Por todos los gustos y todos los bolsillos. Nuri es muy simpática y te aconseja de forma excelente! Original Tenen moltes joies i de tot tipus. Amb dissenys moderns i clàssics. Per tots els gustos i totes les butxaques. La Nuri és molt simpàtica i t'aconsella de forma excelent!
Traducido por Google Núria tiene un gusto esquisito por las joyas. Las conoce, trabaja y hace que todo sea una pieza única. Realmente esta joyería es especial. Original La Núria té un gust esquisit per les joies. Les coneix, les treballa i fa que tot sigui una peça única. Realment aquesta joieria és especial.
Traducido por Google Productos de calidad y cuidado en el trato. Totalmente recomendable! Original Productes de qualitat i cura en el tracte. Totalment recomanable!
Traducido por Google Creación de prendas propias. Joyas actuales y modernas. Original Creació de peces pròpies. Joies actuals i modernes.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad