facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Companyia Tombs Creatius

Sobre Nosotros

TOMBS CREATIUS som una companyia d’arts de carrer que proposa jocs i experiències per mantenir despert l’infant que portem a dins. Creiem en l’art com una espurna per encendre inquietuds, per sacsar les ments i per fer bategar els cors.

Historia

La proposta de jocs de TOMBS CREATIUS és lliure, no està conduïda, cada persona ha de decobrir per ella mateixa el joc i decidir com hi vol jugar.
Un joc no és d’un sol ús i exclusiu per a una sola persona, sino que un joc passa per molts pobles, per milers de mans i diverteix i interelaciona a moltes persones.”
Pensem en els carrers com a espai de joc perquè aquest ha estat, des de sempre, l’espai de socialització i diversió de les persones, i actualment s’està perdent aquesta funció.”




Dirección: carrer castell 34, 25250 Bellpuig
Ciudad: Bellpuig
Ruta: carrer castell 34
Código postal: 25250



búsquedas relacionadas: Tombs creatius, Xics del xurrac, Puck cinema caravana
Lugares similares cerca
L'esfera: Maquetisme i Museografia L'esfera: Maquetisme i Museografia 371 metros Traducido por Google Taller de escultura con mucha experiencia. He llevado a reparar ...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad