facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Complex Esportiu Valldoreix

Sobre Nosotros

El Complex en el municipi de Valldoreix, és un centre on a més de practicar activitat física i esport, es comparteixen experiències i es gaudeix en família, en un entorn privilegiat, d'una gran oferta d'activitats per a totes les edats.

Historia

Un dels objectius del Complex Esportiu de Valldoreix es oferir i fomentar una relació directa i familiar amb els seus socis i usuaris, que fidels a aquesta filosofia accepten les propostes i contribucions de millora, que augmenten la qualitat de la oferta i el servei esportiu de Valldoreix.

La línia de treball que busquem està pensada pel benestar de les persones, i gràcies a l’equip de professionals que conformen el Complex, oferim un servei qualitat-preu inmillorable, garantint el millor servei amb una gran disponibilitat de quotes.

Es busca i es pretén sempre innovar en les activitats, pensant en les demandes dels socis i abonats per a així poder satisfer les seves necessitats.

El tracte personalitzat i càlid que es respira en el centre és un dels seus atractius. Tothom s’ha de sentir com a casa!

A la vegada us proposem un ambient distès i d’entreteniment, pel que es realitzen sortides de cap de setmana, s’organitzen campionats i esdeveniments on pugui participar tota la família.

També donem servei a grups independents com el Casal d’Avis de Valldoreix i associacions de persones discapacitades, com el Centre Gurú o ASDI.

La vocació es la d’ oferir el millor servei possible, amb l’objectiu de fer sentir be la gent que fa esport i activitat física, promovent la salut per sobre de tot.

"L’esport es relaciona amb la joventut, però està vist que no té edat, sinó que fa rejuvenir a la persona, la vida dinàmica, la perseverància i l’èxit"

Dirección: C/ Brollador s/n, 08197 Valldoreix, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 675 40 55
Ciudad: Valldoreix
Ruta: C/ Brollador s/n
Código postal: 08197



búsquedas relacionadas: Complex esportiu valldoreix, Emd valldoreix, Club Esportiu Valldoreix, Pilates valldoreix, Carrer brollador valldoreix, Piscina valldoreix horari, Entrenador personal Sant Cugat, DiR Sant Cugat
Lugares similares cerca
Outdoor Circuits BootCamp Sant Cugat Outdoor Circuits BootCamp Sant Cugat 1 km ¡Muy completo! Repetiremos seguro. Entrenar al aire libre con pruebas de obstáculos y...
Reseñas
Hay 5 pistas de pádel pero uno de ellas casi no la usan. Excelente ambiente para practicar!
Pocas pistas, lo mejor la piscina
Voy ahí de toda la vida, muy buenos profesionales y instalaciones.
Nefasta atención al cliente. He intentado apuntar a mi hijo al casal de verano y ha sido imposible comunicarme con ellos. No contestan los mensajes que hemos enviado por mail o whatsapp y tampoco cogen el teléfono.
Han pintado mal las líneas del suelo de la piscina, si sigues la marca de referencia para hacer un viraje te Puedes romper los pies ya que sta demasiado pegada a la pared...peligroso. Se ve que no se han preocupado en hacerlo como se debe y manda la normativa. Una pena
De 13h a 17h la piscina cerrada para los Casals me parece excesivo, a parte que sesenta niños juntos sin distancia de seguridad ni ninguna protección no me parece normal en los tiempos que corren
Perfecto, mi hijo sale super contento del curso de natación, y la atención del personal es estupenda.
Bonita piscina y con un precio que está muy bien.
Unas instalaciones muy completas con gimnasio, piscina climatizada y 5 pistas de pádel aunque el paso del tiempo ya se nota en los vestuarios sobretodo
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad