facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Consorci de Benestar Social del Ripollès

Consorci de Benestar Social del Ripollès

Sobre Nosotros

És una entitat pública que presta serveis socials per al benestar i millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Historia

Al Consorci de Benestar Social del Ripollès treballem per a ser un referent en l’àmbit dels serveis socials. Acompanyem les persones en el procés per a millorar la seva situació. Busquem anticipar-nos i prevenir els problemes en la mesura del possible i resoldre’ls amb creativitat per assolir la igualtat d’oportunitats.

La nostra Organització es vol distingir per la seva eficiència i eficàcia i per comptar amb un equip cohesionat i il·lusionat, capaç de planificar, implementar i avaluar polítiques i actuacions adequades a les necessitats dels nostres conciutadans. Volem mantenir i potenciar la labor de lideratge de projectes socials amb altres entitats del territori.

Dirección: Progrés, 22, 17500 Ripoll
Teléfono: 0034972715839
Ciudad: Ripoll
Ruta: Progrés, 22
Código postal: 17500


Horas laborales

lunes: 08:00 - 15:00
martes: 08:00 - 15:00

Lugares similares cerca
Consell Comarcal del Ripollès Consell Comarcal del Ripollès 3 metros Donant servei als municipis del Ripollès i als seus habitants.
Arxiu Comarcal del Ripollès Arxiu Comarcal del Ripollès 257 metros Arxiu Comarcal del Ripollès. Xarxa d'Arxius Comarcals.Departament de Cultura. General...
Bar Catalunya Bar Catalunya 453 metros Bar d`entrepans i tapes variades
Joventut del Ripollès Joventut del Ripollès 631 metros Oficina d'atenció als joves del Ripollès.
Agència de Desenvolupament del Ripollès Agència de Desenvolupament del Ripollès 2 km Personal muy profesional muy amables.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad