facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Cooperativa Calandra

Cooperativa Calandra

Sobre Nosotros

En l’àmbit social Calandra Bugaderia Vic proporciona llocs de treball a les persones que tenen reconegut per l’ICASS el certificat de discapacitat.
Tenim 47 persones treballant amb certificat de discapacitat psíquic, físic, intel·lectual i mental

Historia

Calandra Bugaderia va néixer a Vic l’any 1983. Va ser una iniciativa de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual que tenien el problema de la dificultat d’integració dels seus fills en el mercat laboral. Aquesta iniciativa es va veure recolzada per entitats privades i persones particulars que varen fer possible que l’empresa comencés a avançar..

En un primer moment va funcionar com a Centre Ocupacional i a partir de l’any 1986 es va transformar en Centre Especial de Treball.(CET)

L’activitat ha estat sempre el sector de la bugaderia industrial a Osona.

En els inicis tenia 8 treballadors, 5 dels quals tenien certificat de discapacitat intel·lectual. En el moment actual hi ha un total de 59 treballadors, 47 tenen certificat de discapacitat intel·lectual, mental o física. La resta de personal es dedica a tasques administratives, gerència, transport, monitoratge, i àrea social (un psicòleg i una treballadora social a temps parcial).
Al llarg d’aquests 34 anys hem integrat persones amb discapacitat intel·lectual i els darrers anys també persones amb discapacitat mental i física. A finals del 2005, ens varem traslladar a una nau industrial de 2.200 m2. on actualment estem desenvolupant la nostra activitat industrial i social.



"Centre Especial de Treball que dedica la seva activitat a la bugaderia industrial. Oferim un lloc de treball digne a persones amb certificat de discapacitat."

"Centre Especial de Treball que dedica la seva activitat a la bugaderia industrial. Oferim un lloc de treball digne a persones amb certificat de discapacitat."
Dirección: Carrer Sot dels Pradals, 9, 08500 Vic, Cataluna, Spain
Teléfono: 938856009
Ciudad: Vic
Ruta: Carrer Sot dels Pradals, 9
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Lugares similares cerca
TJVilà S.L. TJVilà S.L. 3 km Som una empresa de serveis mecànics relacionats amb la construcció, reparació i submi...
Radar Process S.L. Radar Process S.L. 3 km Traducido por Google Empresa industrial con muchos años de experiencia en manipulació...
Reseñas
Local muy limpio, precio correcto, también hay servicio de tintorería y costura, chica muy amable que te ayuda con la ropa. Si quieres
Gran empresa, trato super humano y grandes profesionales
Una experiencia muy agradable
Tienen buenas maquinas y tienen un buen agrado al cliente y la ropa cuandosale sale vien
Hace mucha calor
Traducido por Google Servicio eficiente y muy atento. Trabajan con gente de grupos vulnerables, ¡todo un ejemplo! Original Servei eficient i molt atent. Treballen amb gent de grups vulnerables, tot un exemple!
Traducido por Google Muy buena. Dame muy buen servicio. Merece la pena disfrutar de sus servicios. Original Molt bona. Dóna'm molt bon servei. Val la pena gaudir dels seus serveis.
Traducido por Google Es una empresa industrial donde lavan la ropa Original Es una empressa industrial ha on hi rentan la roba
Traducido por Google trabajan de maravilla Gran equipo Gran servicio de lavandería Original treballen de maravella Gran equip Gran servei de bugaderia
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad