facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Coral l'Esclat 2.0

Historia

HISTÒRIA DE LA CORAL L’ESCLAT

La Coral l’Esclat de Vallirana va ser fundada l’any 1981 sota la direcció del mestre Lluís Vallés.

Durant els primers anys, va compaginar els concerts convencionals i les cantades de caramelles. Posteriorment, va assumir reptes importants amb la representació de dos espectacles dedicats a la música russa i americana, amb coreografia i cos de ball, sota els noms de “Capvespre a Rússia” i “Melodies”, que es van representar per diferents pobles de Catalunya.

Més endavant, es va concentrar l’activitat en el cant coral, oferint concerts bàsicament d’àmbit local i comarcal, amb algunes sortides esporàdiques a Andorra, Falset, Núria, Montserrat, Santes Creus i al temple de la Sagrada Família.

El 19 de gener de 1992 va participar amb la Federació Catalana d’Entitats Corals, en el concert celebrat al Palau Sant Jordi, amb l’emoció de cantar per primera vegada 7.500 cantaires junts dins el moviment Catalunya Canta.

El 1999, una representació de la Coral l’Esclat, en col·laboració amb la Coral Lo Llobregat de les Flors, del Prat de Llobregat, va actuar a Quito i Guayaquil (Equador), en el Festival Internacional de Los Pueblos Cantan. Aquesta coral també ha participat en concerts a les localitats franceses de Perigueus i Bergerac.

El 2005, la Coral l’Esclat, conjuntament amb una representació de la Coral Columba de Santa Coloma de Cervelló, van actuar a Pinar del Rio i La Habana, a Cuba.

Després de participar en nombroses edicions dels Musicorals del Baix Llobregat i d’oferir altres concerts en diferents pobles de Catalunya sota la direcció de Marylin Socarrás, la Coral es va prendre un parèntesi temporal amb la intenció de reorganitzar les activitats de la mateixa i ampliar l’elenc de cantaires.

Enguany, som 30 persones afiliades establement d’un ampli rang d’edats que compren des de els 6 anys als 85 anys.

Sota la direcció del director Òscar Salvador Medina, fill de Vallirana, assagem un dissabte cada quinze dies al Patronat Parroquial de Vallirana al carrer Sant Mateu, 5 de 9.30h a 11.00h del matí.

Si vols gaudir de la musica d’una manera activa i participativa, aquesta es una bona oportunitat per viure l’experiència de cantar en grup. Fem total mena d’estils de procedències molt variades formant un repertori molt eclèctic que va des del Gòspel, passant per la música clàssica catalana fins al pop-rock contemporani.

Per formar part de la coral no és imprescindible tenir coneixements de solfeig, ja que la idea és anar adquirint-los a través del treball continuat als assajos i amb el suport dels companys i companyes amb més experiència.

Per apuntar-se no hi ha límit d’edat ni restriccions relacionades amb el gènere, idees polítiques o religió. Els infants fins a 16 anys no paguen quota. Els adults a partir dels 16 anys han de fer una aportació mensual de 10 euros que serà destinada al manteniment de la Coral.

Pots provar sense compromís al qualsevol de les següents trobades.
Contacta amb nosaltres a [email protected]

Dirección: Molí, 2 (Masía Molí de Can Batlle), 08759 Vallirana, Cataluna, Spain
Ciudad: Vallirana
Ruta: Molí, 2 (Masía Molí de Can Batlle)
Código postal: 08759


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad