facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Creu Alta: Escola de Música i Centre de Grau Professional Autoritzat

Creu Alta: Escola de Música i Centre de Grau Professional Autoritzat

Sobre Nosotros

Creu Alta
Escola de Música Autoritzada i Centre de Grau Professional Autoritzat (Conservatori Professional)

Historia

Som una escola privada fundada l’any 1.985. L’escola està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (codi de centre 08058453). L’escola és membre d’EMIPAC( Associació Catalana d’Escoles de Música d’Iniciativa Privada), de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i de CJC (Corals Joves de Catalunya).

Som actualment més de cinquanta persones treballant per a donar cada dia el millor de nosaltres als més de set-cents alumnes de l’escola ens els seus diferents grups i programes.

Perque viure la música, ens fa créixer com a persones, ens fa més feliços, la nostra missió és fer dels nostres alumnes homes i dones capaços de gaudir plenament de la música, cadascú a la seva manera i al seu nivell: aficionat, amateur o professional.

La música us farà viure moments inoblidables.



"L’any 1985 es fundava l’Escola de Música Creu Alta amb la voluntat d’oferir un nou model d’escola innovadora i participativa que apropés la música a tothom, petits i grans.Amb més de 700 alumnes i més de 50 professors, l’Escola està formada per dos centres. Ambdós són centres educatius de règim especial dependents del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya:· Escola de Música Creu Alta, centre autoritzat des de 1999, que imparteix ensenyaments no reglats.· Centre de Grau Professional Creu Alta Conservatori, centre autoritzat des de 2019, que ofereix ensenyaments reglats que permeten l’obtenció d’que permeten l’obtenció d’una titulació oficial."
Dirección: Avinguda Onze de Setembre, 107 Baixos, 08208 Sabadell
Teléfono: 937478274
Ciudad: Sabadell
Ruta: Avinguda Onze de Setembre, 107 Baixos
Código postal: 08208


Horas laborales

lunes: 10:00 - 13:00


búsquedas relacionadas: Escola de musica creu alta, Conservatori sabadell
Lugares similares cerca
Musik Musik 942 metros Musik és l'estudi de la saxofonista @gemmaredhat que desde Gener del 2020 obre les po...
Harmony, escola de dansa Harmony, escola de dansa 2 km Conocí a Luis en la infancia y ya apuntaba maneras de tener mucho “flow”! Muchos años...
Angel Escusa & Juana. Fotografia Angel Escusa & Juana. Fotografia 2 km Angel Escusa & Juana. Fotografía profesional
Estudi de Dansa Mar Luque Estudi de Dansa Mar Luque 2 km He inscrito a mi hija por primera vez en esta academia de baile y está muy contenta. ...
Escuela de guitarra flamenca Rafael Cañizares Escuela de guitarra flamenca Rafael Cañizare... 2 km Dar el paso de aprender a tocar la guitarra flamenca sin tener conocimientos previos ...
Reseñas
Soy ex alumno de la escuela!Joaquin me abrió la barrera del alma dentro de esa aula mágica. Ahora entiendo la música de otra manera y camino por los palos flamencos con el aire que quiero. 100% aconsejable!
Buen sitio dónde aprender música , profesorado preparado y equipación muy buena . Buen nivel y atención.
Logran hacer que el alumnado aprenda a querer la Música
Genial escuela. Aprender tanto y tan fácilmente.
Genial grandes profesionales
Traducido por Google Ampliación impresionante. Auditorio divisible en cuatro aulas, un aula de combos, estudio de grabación, otra aula individual y varios servicios complementarios. Moderna conectividad audiovisual, accesos adaptados y buen aislamiento acústico. Original Ampliació impressionant. Auditori divisible en quatre aules, una aula de combos, estudi de gravació, una altra aula individual i diversos serveis complementaris. Moderna conectivitat audiovisual, accessos adaptats i un bon aïllament acústic.
Traducido por Google Un personal amable, cercano y también muy buenos profesionales. Tienen muchos cursos que ofrecer con muchas modalidades diferentes, adaptados también a las edades de los alumnos y al grado de profundidad que se quiera llegar. Si se ama la música, se nota que ellos también la quieren. 100%% recomendable!!!! Original Uns personal amable, proper i també molt bons professionals. Tenen molts cursos per oferir amb moltes modalitats diferents, adaptats també a les edats dels alumnes i el grau de profunditat que es vulgui arribar. Si us estimeu la música, es nota que ells també l'estimen. 100%% recomanable!!!!
Traducido por Google Buenos docentes y clases por todas las edades. Normalmente se intentan adaptar a tus horarios de clase/trabajo para poder compaginar ambas cosas. Original Bons docents i classes per totes les edats. Normalment s'intenten adaptar als teus horaris de classe / feina per poder compaginar ambues coses.
Traducido por Google Fantástica en organización y unos profesores muy profesionales y con una didáctica excelente Original Fantàstica en organització i uns professors molt professionals i amb una didàctica excel·lent
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad