facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Creu Roja Berguedà

Creu Roja Berguedà

Sobre Nosotros

Treballem cada dia per fer front al panorama actual a través de diferents àmbits: socors i emergències, ocupació, transport adaptat i intervenció social.

Historia

Des de Creu Roja Berguedà treballem cada dia per fer front al panorama actual marcat per l'augment de la pobresa i situacions de vulnerabilitat. Els col·lectius que en aquest moment reben una especial atenció són la Gent Gran i la Infància. En els últims mesos hem reforçat els programes adreçats aquests col·lectius: kits de suport social (bolquers, higiene, alimentació infantil), kits alimentació per a gent gran, punt de suport a les famílies, etc.
Sense deixar de banda tots els altres serveis que també realitzem des de sempre com transport adaptat, serveis preventius, formació, sensibilització en Drets Humans, acolliments familiars.
A destacar també un programa d'Ocupació, Servei Ocupa't, consolidat a la ciutat de Berga i fet conjuntament amb Càritas i l'Ajuntament de Berga que ofereix assessorament i intermediació laboral a totes les persones, malauradament moltes, en situació d'atur.
Us convidem a conèixer i participar de Creu Roja Berguedà ja que sense el suport de tot el voluntariat i els socis que ens ajudeu res del que fem seria possible.

Dirección: Plaça Europa, 08600 Berga
Teléfono: 938213311
Ciudad: Berga
Ruta: Plaça Europa
Código postal: 08600


Reseñas
Son encantadores y si buscas trabajo y ayuda, siempre los miércoles estará Queralt una buena persona y siempre atenta a lo que pidas. Sois grandes
Si ya no tienes manos a las que agarrarte, siempre tendrás a la Creu Roja. Ayudan a las personas mas vulnerables del Berguedà, conozco a familias recien llegadas que sin ellos no comerían. También hacen talleres de empoderamiento en muchos temas, por ejemplo me han hablado muy bien del de facturas luz y eficiencia en la casa. Un 10 a todos y todas
Me están ayudando muchísimo, mucha motivación y muy buen ambiente
Oficinas cèntricas. Todos sabemos el servicio que hace Creu Roja. Ademas de lo usual hacen atencion a familias con pocos recursos.
Buen trato y buen servicio a las personas necesitadas
Sensibilidad exquisita con todo el mundo
La mejor atención
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Creu Roja Berguedà con transporte público


Zona Esportiva De Berga 130 metros
ALSA - L1 Ciutat
ALSA - L2 Avià
Zona Esportiva (C. Guillem de Berguedà) 130 metros
L1543
L1744
L1745
Font del Ros (Prat de la Riba-Francesc Macià) 220 metros
L1543
L1744
L1745
Rasa Dels Molins 1 . Berga 230 metros
ALSA - L1 Ciutat
ALSA - L2 Avià
Rasa dels Molins 240 metros
L1543
L1744
L1745

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad