facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Croquis papereria-copisteria

Croquis papereria-copisteria

Sobre Nosotros

Material escolar, belles arts, manualitats, oficina, regals, papereria, impresió, enquadernació, plastificació,...

Historia

Som una empresa especialitzada en material escolar i d'oficina, situada al centre de Matadepera.

A Croquis podràs trobar tots els productes de papereria, així com belles arts, manualitats i articles de regal, sempre treballant amb primeres marques i productes de qualitat.

També disposem de servei de copisteria, que inclou fotocòpies de varis formats en B/N i color, impressions, escanejos, enquadernacions i plastificat de documents.

Per a més facilitat, ens pots enviar els teus documents al nostre mail: [email protected] dient com ho vols, i ho tindrem a punt quan ho passis a recollir.



"Papereria Copisteria enquadernacions plastificacions material d'oficinaLLIBRES Ficció No ficció Juvenil InfantilJoguinesRegalsManualitatsBelles Arts."
Dirección: C/ Antoni Genescà, 3 local B-1, 08230 Matadepera, Cataluna, Spain
Teléfono: 937302136
Ciudad: Matadepera
Ruta: C/ Antoni Genescà, 3 local B-1
Código postal: 08230


Horas laborales

lunes: 10:00 - 13:30

Reseñas
Hay muchas cosas para regalar ,puedes hacer fotos y la pareja que atiende muy agradables
Seguramente la mejor papelería de la zona, atención inmejorable y gran variedad de articulos. Recomendable Brian W.
Excelente atención
Traducido por Google Lo que busques en librería, fotografía y complementos aquí lo encontrarás con una atención impecable Original El que cerquis en llibreria, fotografia i complements aquí ho trobaràs amb una atenció impecable
Traducido por Google Muy amable la chica que atiende ahora. Ella no habla catalán, pero la entiende y se esfuerza y ​​te pide q tú le sigas hablando en catalán. Le puedes enviar por WhatsApp unas imágenes y te las imprimen antes. Así pasas sólo a pagar y recogerlo. Original Molt amable la noia que atén ara. Ella no parla català, però l'entén i s'esforça i et demana q tu li segueixis parlant en català. Li pots enviar per WhatsApp unes imatges i te les imprimeixen abans. Així passes només a pagar i recollir-ho.
Traducido por Google Atención buenísima y muy amables. Buena variedad para ser tienda no especializada. Original Atenció boníssima i molt amables. Bona varietat per a ser una tenda no especialitzada.
Traducido por Google Perfecta.Muy buena.atencio y tenían de todo lo que bajo nesesita. Original Perfecta.Molt bona.atencio i tenien de tot el que baix nesesita.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad